Τελευταία Νέα
Κοινωνία

Δήλεσι, μία προκλητικά παρατημένη περιοχή από τον Δήμο Τανάγρας

Δήλεσι, μία προκλητικά παρατημένη περιοχή από τον Δήμο Τανάγρας
Σκουπίδια, σκουπίδια και σκουπίδια
Το Δήλεσι έχει όλα τα προσόντα για να αποτελεί τη διαχρονική τη σύντομη απόδραση-«ανάσα» για τους κατοίκους της Αθήνας.

Σαράντα λεπτά οδήγηση από την πρωτεύουσα.
Ωραίες παραλίες.
Ωραίες γειτονιές.
Ωραίες κατοικίες.
Απέραντο πράσινο.
Απέναντι, θέα η πανέμορφη Εύβοια.

Φοβερός συνδυασμός, σωστά;

Όλα τα παραπάνω λοιπόν, αντισταθμίζονται με το παραπάνω από την αδιαφορία του Δήμου Τανάγρας: σκουπίδια και βρώμα παντού που απωθεί -και παράδεισος παρανομίας των Ρομά, φυσικά.
Δεν θα επαναλάβουμε τις αμέτρητες κλοπές από τους Ρομά σε αυτό το άρθρο και θα επικεντρωθούμε στα σκουπίδια και τη γενικότερη αδιαφορία του Δήμου.

Πολλές περιοχές στην Ελλαδα τυχαίνει να έχουν παραμεληθεί, αλλά λίγες όσο το Δήλεσι. Έχω πάει σε αποκομμένα χωριά με ελάχιστους κατοίκους όπου ο εκάστοτε δήμος ενδιαφερόταν ασύγκριτα περισσότερο.

Τί βλέπει ο επισκέπτης στη Δήλεσι σήμερα και γενικότερα τα τελευταία χρόνια; Σκουπίδια, σκουπίδια και σκουπίδια. Παντού. Πολλά, πάρα πολλά σκουπίδια. Από τους μικρούς λόφους στους κάδους, μέχρι τα δασάκια σε όμορφες παραλίες όπως η Αγριλέζα.
Α, ας μην ξεχάσουμε και τις σαπισμένες στάσεις λεωφορείων, λες και η περιοχή έχει περάσει zombie apocalypse προηγουμένως.

Μία βρωμιά, γενικότερα, που αδικεί μία όμορφη περιοχή.

Χωρίς να ξέρω προσωπικά τον δήμαρχο και το επιτελείο του, η γνώμη που έχω σχηματίσει κι εγώ και όσοι τυχαίνει να γνωρίζει που μένουν ή επισκέπτονται την περιοχή, ειναι η χειρότερη. Χωρίς φυσικά αυτό να αθωώνει τους ανεύθυνους, γελοίους πολίτες που βρωμίζουν την περιοχή.

Οι αξιωματούχοι της τοπικής αυτοδιοίκησης πρέπει να καταλάβετε ότι δεν είστε βουλευτές, δηλαδή απόμακροι και αποκομμένοι από την κοινωνία.
Αντιθέτως, είστε στην πρώτη γραμμή επαφής με τους κατοίκους, με τους οποίους, μαζί, πρέπει να λύσετε τα προβλήματα.
Για αυτό, εξάλλου, πληρώνεστε!

Σοβαρευτείτε και πιάστε δουλειά!

Κ.Τ.
www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης