Τελευταία Νέα
Διεθνή

Βούλιαξαν οι πλατείες της Υεμένης για τη Γάζα: Στην κλιμάκωση του Ισραήλ θα απαντήσουμε με κλιμάκωση – Έτοιμοι οι Houthis

Βούλιαξαν οι πλατείες της Υεμένης για τη Γάζα: Στην κλιμάκωση του Ισραήλ θα απαντήσουμε με κλιμάκωση – Έτοιμοι οι Houthis

Με μία φωνή και ένα πνεύμα, οι συμμετέχοντες στις πορείες επιβεβαίωσαν την αναγκαιότητα αντιμετώπισης της κλιμάκωσης

Σχετικά Άρθρα
Με απαράμιλλο υψηλό κλίμα, για δέκα μήνες, ο λαός της Υεμένης συνέχισε τις μαζικές συγκεντρώσεις εκατομμυρίων σε διάφορες πλατείες της Υεμένης για την υποστήριξη της Γάζας και της παλαιστινιακής υπόθεσης.
Στη συγκέντρωση, οι πλατείες της Υεμένης γνώρισαν σημαντική ανθρώπινη ορμή στην πορεία Νίκη για τη Γάζα..
Συνέχεια στην πέμπτη φάση της κλιμάκωσης», μετά από μια τηλεοπτική ομιλία του Sayyed Abdulmalik Al-Houthi, ο οποίος κάλεσε τον λαό της Υεμένης για μια μαζική προσέλευση για να στείλει ένα μήνυμα στον κόσμο ότι η ισραηλινή επιθετικότητα στην Υεμένη δεν θα αποτρέψει τους Υεμενίτες από την υποστηρικτική τους στάση για τη Γάζα.
Ανταποκρινόμενοι στο κάλεσμά του και στο κάλεσμα του τζαμιού Al-Aqsa, εκατομμύρια Υεμενίτες συγκεντρώθηκαν σε πλατείες διαμαρτυρίας, επιβεβαιώνοντας τη σταθερή υποστήριξη της Υεμένης στη Γάζα, ανανεώνοντας την απόλυτη εξουσιοδότησή τους στον Sayyed Abdulmalik να λάβει αντίποινα εναντίον του σιωνιστικού εχθρού και των Αμερικανών και Βρετανών συμμάχων του στη Γάζα.
Η μαζική ανθρώπινη εισροή ζωγράφισε μια καλλιτεχνική εικόνα που αντανακλά τη σταθερότητα της στάσης της Υεμένης και τη σταθερότητά της στην αντιμετώπιση των παγκόσμιων δυνάμεων που υποστηρίζουν την καταπίεση της Γάζας.
Στην Πλατεία Νίκης για τη Γάζα, νέοι και μεγάλοι, τραυματίες και ανάπηροι, πολίτες και αξιωματούχοι, κόμματα και ανεξάρτητοι, όλοι οι τομείς και οι φατρίες της κοινωνίας ενώνονται με την καταπίεση της Γάζας.
Με μία φωνή και ένα πνεύμα, οι συμμετέχοντες στις πορείες επιβεβαίωσαν την αναγκαιότητα αντιμετώπισης της κλιμάκωσης με κλιμάκωση, ευλογώντας την ανακοίνωση των Ενόπλων Δυνάμεων για την πέμπτη φάση κλιμάκωσης κατά της σφετεριστικής σιωνιστικής οντότητας, η οποία εγκαινιάστηκε με επιχείρηση στην καρδιά του οντότητα με το drone «Yafa».
Ο πολιτικός ακτιβιστής και εκπρόσωπος του Ανώτατου Συμβουλίου Συντονισμού Ανθρωπιστικών Υποθέσεων, Talaat Al-Sharjabi, δήλωσε:
«Το γέμισμα των πλατειών με τα τεράστια πλήθη κατέπληξε τον κόσμο και τρόμαξε τον σιωνιστή εχθρό και τους πράκτορές του που φαντάζονταν ότι η ισραηλινή επίθεση θα συνέβαλε στην την απόσυρση των πλατειών υποστήριξης για τη Γάζα».

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης