Τελευταία Νέα
Πολιτική

Δαγκωτό Kamala Harris ψηφίζουν τα συστημικά ΜΜΕ της κυβέρνησης ΝΔ και αυτό λέει πολλά για τον Μητσοτάκη

Δαγκωτό Kamala Harris ψηφίζουν τα συστημικά ΜΜΕ της κυβέρνησης ΝΔ και αυτό λέει πολλά για τον Μητσοτάκη
Οι περισσότεροι απευχόμασταν από το 2016 να κερδίσει ο Donald Trump τις εκλογές, αλλά πλέον μοιάζει ως αναγκαιότητα η νίκη του
Τα βαθιά συστημικά ελληνικά μέσα ενημέρωσης που συντροφεύουν με ζήλο την κυβέρνηση της ΝΔ, έχουν διαλέξει τη νέα πρόεδρο των ΗΠΑ το πρώτο λεπτό της παραίτησης του Joe Biden από την προεκλογική κούρσα των προεδρικών εκλογών.
Μάλιστα, βλέπουμε διάχυτο ενθουσιασμό που ξεπερνά ακόμη και τη μέχρι πρότινος τυφλή υποταγή των εν λόγω ΜΜΕ στην κυβέρνηση Biden.
Ο επιφανειακός λόγος είναι πως η Kamala Harris είναι ακόμη πιο "γεράκι" στον πόλεμος της Ουκρανίας, ενώ παράλληλα τηρεί τις προϋποθέσεις για να κερδίσει τους ψηφοφόρους της woke ατζέντας (έγχρωμη, γυναίκα, δεν χρειάζεται τίποτα άλλο).
Κάτω από την επιφάνεια, αυτά τα μέσα ενημέρωσης ξέρουν ότι η κυβέρνηση Μητσοτάκη εξαρτάται σε τεράστιο βαθμό από το αποτέλεσμα αυτών των αμερικανικών εκλογών και τη συμφέρει ξεκάθαρα μία νίκη των Δημοκρατικών και της Kamala Harris, καθώς υπάρχει πλήρης ευθυγράμμιση (έως υποδούλωση) στις ατζέντες των σκληρών συμφερόντων και στις δύο κυβερνήσεις.

Έτσι, αν συνεχίσει να υπάρχει κυβέρνηση Μητσοτάκη, αυτά τα συστημικά ΜΜΕ ξέρουν ότι θα συνεχίσουν να ευημερούν για να συνεχίσουν την αδιάκοπη προπαγάνδα και συγκάλυψη σε όλους τους τομείς.

Προκάλεσε γέλιο πριν λίγες ημέρες ένα σχετικό άρθρο σε ένα από αυτά τα συστημικά μέσα ενημέρωσης -για την ακρίβεια στο πιο προπαγανδιστικό μέσο ενημέρωσης στη χώρα, το γνωστό κίτρινο που έχει παίξει ρόλο με τον τρόπο του στην αποσύνθεση της κοινωνίας. Συγεκριμένα, το άρθρο αναφερόταν στους τρόπους που θα χρησιμοποιήσει ο Donald Trump για να ανακόψει τη δυναμική της Kamala Harris.
"Δυναμική". Ξεκινώντας με διαφορά 7 ποσοστιαίες μονάδες (σσ: λαμβάνοντας υπόψη τη δημοσκόπηση της μόνης εταιρείας που "πέφτει μέσα" στις τελευταίες εκλογικές αναμετρήσεις) στις δημοσκοπήσεις, πριν καν φθαρεί από την προεκλογική κούρσα! Και αυτό είναι ένα απλό άρθρο, για να μη μπούμε σε πιο σύνθετα που παραποιούν πλήρως την πραγματικότητα, σε συνέχεια της παραποίησης της λογικής.

Στον φτωχό αντίλογο ότι τα μη συστημικά μέσα ενημέρωσης στηρίζουν τυφλά τον D. Trump, η απάντηση μπορεί να είναι μία αναφορά σε καθαρά αντι-κυβερνητικά μέσα ενημέρωσης που είτε είναι ουδέτερα, είτε στηρίζουν την K. Harris.
Άρα αυτό το επιχείρημα, δεν υφίσταται.

Οι περισσότεροι απευχόμασταν από το 2016 να κερδίσει ο Donald Trump τις εκλογές, αλλά πλέον μοιάζει ως αναγκαιότητα η νίκη του, για να μην κατρακυλήσει ο πλανήτης σε ακόμη πιο σκοτεινά μονοπάτια. Μη χείρον, βέλτιστο. 
Γιατί;
Σε μία εποχή που το δυτικό κατεστημένο έχει αποθρασυνθει περισσότερο από ποτέ στη σύγχρονη ιστορία, ο κόσμος θέλει να ξεκουμπιστουν από την εξουσία οι φιλοπόλεμοι Δημοκρατικοί, οι χαρτογιακαδες της ΕΕ και... φυσικά τα ΜΜΕ, τα τσιράκια που με περίσσια χαρά προαγανδίζετε υπέρ του κατεστημένου.

Ο Donald Trump δεν θα λύσει τα προβλήματα του κόσμου, αλλά τουλάχιστον δεν θα συνεχίσει τη φιλοπόλεμη και άκρως διχαστική πολιτική των προκατόχων του, αυτή που τα ελληνικά συστημικά ΜΜΕ, διασπείρουν για χάρη της κυβέρνησης Μητσοτάκη.

Τ.Σ.
www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης