Τελευταία Νέα
Κοινωνία

Η ΕΣΗΕΑ καταδικάζει τις απολύσεις στον ραδοφωνικό σταθμό «Στο Κόκκινο»

Η ΕΣΗΕΑ καταδικάζει τις απολύσεις στον ραδοφωνικό σταθμό «Στο Κόκκινο»
Η ανακοίνωση της Ένωσης
Σχετικά Άρθρα
Το Διοικητικό Συμβούλιο της ΕΣΗΕΑ καταδικάζει απερίφραστα τις στοχευμένες και εκδικητικές απολύσεις στον Ρ/Σ «105.5 Στο Κόκκινο» των συναδέλφων Ναταλί Χατζηαντωνίου και Τζούλη Τσίγκα, οι οποίες προσέφεραν σημαντικές επιτυχίες στο σταθμό και εργάστηκαν σε αυτόν, επί σειρά ετών, με επαγγελματισμό.
«Καλούμε τη διεύθυνση του σταθμού να σταματήσει τακτικές εξαναγκασμού τις οποίες βαφτίζει συναινετικές απομακρύνσεις.
Επιπρόσθετα οι ακατανόητες και απολύτως ανάρμοστες τοποθετήσεις του διευθυντή Αδάμ Γιαννίκου, από το μικρόφωνο μάλιστα του σταθμού, για τους εργαζόμενους και το ραδιοφωνικό πρόγραμμα πυροδοτούν το κλίμα. Σε μια περίοδο μάλιστα που διοίκηση και εργαζόμενοι πρέπει να συζητήσουν με νηφαλιότητα και ψυχραιμία σχετικά με το μέλλον των μέσων ενημέρωσης του ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ.
Το Δ.Σ. της ΕΣΗΕΑ ξεκαθαρίζει επίσης ότι η αναγκαία συζήτηση για τη βιωσιμότητα της εφημ. «Η ΑΥΓΗ», της ιστοσελίδας της και του Ρ/Σ «105.5 Στο Κόκκινο» δεν μπορεί να διεξαχθεί με απλήρωτους τους εργαζόμενους και επομένως αναμένουμε την απρόσκοπτη καταβολή της μισθοδοσίας καθώς και των επιδομάτων αδείας. Η φημολογία και οι άστοχες έως και ανεύθυνες τοποθετήσεις στελεχών της διοίκησης και του κόμματος όχι μόνο δεν συμβάλλουν στη σοβαρή αντιμετώπιση των προβλημάτων αλλά ενισχύουν την ανησυχία και το αίσθημα ανασφάλειας στους εργαζόμενους», καταλήγει η Ένωσις Συντακτών Ημερήσιων Εφημερίδων Αθηνών.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης