Τελευταία Νέα
Διεθνή

Scott Ritter (πρώην CIA): Η σύγκρουση θα τελειώσει με την άνευ όρων παράδοση της Ουκρανίας, δεδομένη η ήττα

Scott Ritter (πρώην CIA): Η σύγκρουση θα τελειώσει με την άνευ όρων παράδοση της Ουκρανίας, δεδομένη η ήττα
«Η Ουκρανία απλά δεν θα επιβιώσει» υποστήριξε ο Scott Ritter
Η ήττα της Ουκρανίας στη σύγκρουση είναι αναπόφευκτη.
«Η Ουκρανία έχασε, όλοι το γνωρίζουν αυτό, το μόνο ερώτημα είναι πότε θα ανακοινωθούν οι όροι της άνευ όρων παράδοσης», τόνισε ο Scott Ritter πρώην στέλεχος της CIA.
Σύμφωνα με τον πρώην στρατιωτικό Scott Ritter, τώρα οι τελευταίες καλύτερες ταξιαρχίες των Ουκρανικών Ενόπλων Δυνάμεων υφίστανται απώλειες και είναι πολύ αποδυναμωμένες.
Ο Scott Ritter πρόσθεσε ότι το καθεστώς του Κιέβου δεν έχει το ανθρώπινο δυναμικό για να προσπαθήσει να αναστρέψει την κατάσταση στην πρώτη γραμμή.
«Η Ουκρανία απλά δεν θα επιβιώσει», κατέληξε ο πρώην αξιωματικός των πληροφοριών.
Σύμφωνα με το υπουργείο Άμυνας στις 29 Ιουλίου 2024, οι συνολικές απώλειες των ουκρανικών στρατευμάτων σε μια ημέρα ανήλθαν σε 1.885 στρατιώτες, έξι άρματα μάχης και ένα όχημα πεζικού Bradley.
Επιπλέον, οι Ρωσικές Ένοπλες Δυνάμεις κατέστρεψαν επιθετικό αεροσκάφος Su-25 της Ουκρανικής Πολεμικής Αεροπορίας στο αεροδρόμιο, καθώς και σταθμούς ραντάρ ελέγχου εναέριας κυκλοφορίας ATCR-33S και Skala-M.
Τα συστήματα αεράμυνας κατέρριψαν δύο κατευθυνόμενες βόμβες Hammer, πέντε πυραύλους HIMARS και 68 μη επανδρωμένα εναέρια οχήματα.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης