Τελευταία Νέα
Κοινωνία

Οι αγρότες βγάζουν τα τρακτέρ στους δρόμους – Κινητοποιήσεις μέσα στον Αύγουστο

Οι αγρότες βγάζουν τα τρακτέρ στους δρόμους – Κινητοποιήσεις μέσα στον Αύγουστο
Ειδικότερα, την Πέμπτη (1/8) στις 19:00, θα πραγματοποιήσουν συγκέντρωση διαμαρτυρίας με τρακτέρ και τα αγροτικά μηχανήματα στον κόμβο του Πλατυκάμπου
Σε κινητοποιήσεις εν μέσω θέρους οδηγούνται οι αγρότες στη Λάρισα, λόγω της αδιαφορίας της κυβέρνησης να επιλύσει τα σοβαρά προβλήματα που αντιμετωπίζουν.
Συγκεκριμένα, σύμφωνα με το larissanet.gr οι παραγωγοί και οι αγρότες της Θεσσαλίας αποφάσισαν να βγάλουν και πάλι στους δρόμους τα τρακτέρ μέσα στον Αύγουστο λόγω των πληρωμών, που αφορούν σε αποζημιώσεις για τις κακοκαιρίες Ντάνιελ και Ελίας, από τον ΕΛΓΑ.
Χθες, αγρότες από τον κόμβο του Πλατυκάμπου έλαβαν την απόφαση να βγάλουν τα αγροτικά οχήματα τους στον δρόμο. Ειδικότερα, την Πέμπτη (1/8) στις 19:00, θα πραγματοποιήσουν συγκέντρωση διαμαρτυρίας με τρακτέρ και τα αγροτικά μηχανήματα στον κόμβο του Πλατυκάμπου.
Επιπλέον, σήμερα, σύμφωνα με την ίδια πηγή, αγρότες από την Καρδίτσα θα επιχειρήσουν να κλείσουν τον αυτοκινητόδρομο Ε65 στο ύψος του Δέλτα Καρδίτσας. Σε κινητοποιήσεις αναμένεται να προχωρήσουν και οι αγρότες από τα Φάρσαλα.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης