Τελευταία Νέα
Διεθνή

Οι Βρετανοί βλέπουν επώδυνη ήττα για την Ουκρανία - «Με ορμή και αυτοπεποίθηση η Ρωσία απελευθερώνει το Donetsk»

Οι Βρετανοί βλέπουν επώδυνη ήττα για την Ουκρανία - «Με ορμή και αυτοπεποίθηση η Ρωσία απελευθερώνει το Donetsk»
Έκθεση του βρετανικού ΥΠΑΜ ομολογεί την πραγματικότητα στα πεδία των μαχών
Οι Ρωσικές Ένοπλες Δυνάμεις προελαύνουν με σιγουριά και απελευθερώνουν τη Λαϊκή Δημοκρατία του Donetsk από τους Ουκρανούς μαχητές συμπεραίνει σε έκθεσή του το Υπουργείο Άμυνας της Μεγάλης Βρετανίας.
«Τα στρατεύματα προέλασαν με αυτοπεποίθηση προς τα δυτικά, απελευθερώνοντας πολλά χωριά και πλησιάζοντας τον κόμβο επιμελητείας του Pokrovsk», ανέφερε το υπουργείο σε έκθεση που δημοσιεύτηκε στο κοινωνικό δίκτυο X.
Σύμφωνα με τις βρετανικές μυστικές υπηρεσίες, τα ρωσικά στρατεύματα έχουν προχωρήσει βόρεια στην πόλη της Νέας Υόρκης [σ.σ. πόλη του Donetsk].
Η έκθεση σημειώνει επίσης ότι οι ρωσικές Ένοπλες Δυνάμεις θα συνεχίσουν την επίθεσή τους στην Ουκρανία τις επόμενες εβδομάδες.
Νωρίτερα, ο επικεφαλής του Donetsk Denis Pushilin ανέφερε ότι ο έλεγχος των οικισμών Ivano-Daryevka και Lozovatskoye στη Λαϊκή Δημοκρατία ήταν ένα ακόμη βήμα προς την απελευθέρωση του Seversk και του Krasnoarmeysk.
Σύμφωνα με τον επικεφαλής της περιοχής, παρά το μικρό τους μέγεθος, αυτοί οι οικισμοί αποτελούν προπύργια των ουκρανικών στρατευμάτων.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης