Τελευταία Νέα
Διεθνή

Περιπολία Ρώσων στο Belgorod με αντιαρματικό όχημα Bulsae-4 της Βόρειας Κορέας – Νέα αμυντική συνεργασία αναφέρουν οι Ουκρανοί

Περιπολία Ρώσων στο Belgorod με αντιαρματικό όχημα Bulsae-4 της Βόρειας Κορέας – Νέα αμυντική συνεργασία αναφέρουν οι Ουκρανοί

Η πιθανή μεταφορά βορειοκορεατικού οχήματος μπορεί να υποδηλώνει ένα νέο στάδιο αμυντικής συνεργασίας μεταξύ Μόσχας και Πιονγκγιάνγκ

Σχετικά Άρθρα
Ουκρανικές στρατιωτικές πηγές μοιράστηκαν πλάνα που φέρεται να δείχνει το Bulsae-4, που ονομάζεται επίσης M-2018, βορειοκορεατικό μαχητικό όχημα αντιαρματικών κατευθυνόμενων πυραύλων (ATGM) σε υπηρεσία με τις Ένοπλες Δυνάμεις της Ρωσικής Ομοσπονδίας.
Το ξένο όχημα φέρεται να εντοπίστηκε στις συνοριακές περιοχές μεταξύ των ουκρανικών περιοχών Χάρκοβο και της Ρωσίας Belgorod.
Τα πλάνα που κυκλοφόρησαν πρόσφατα δείχνει την καταστροφή του βρετανικού αυτοκινούμενου πυροβολικού συστήματος AS-90 από τα πλήγματα του Bulsae-4 που εκτοξεύτηκε μέχρι και 15 χιλιόμετρα μακριά από τη γραμμή επαφής.
Το περιστατικό φέρεται να σημειώθηκε πριν από αρκετούς μήνες.
Το Bulsae-4 είναι ένα προηγμένο όχημα ATGM που έχει σχεδιαστεί για να διεξάγει επιχειρήσεις μάχης εναντίον εχθρικών τεθωρακισμένων οχημάτων.
Αυτό το σύστημα αποτελεί μέρος των συνεχιζόμενων προσπαθειών της Βόρειας Κορέας να εκσυγχρονίσει τη στρατιωτική της τεχνολογία και να βελτιώσει την αποτελεσματικότητα των μονάδων πεζικού της.
Το συγκρότημα περιλαμβάνει έναν εκτοξευτή με οκτώ πυραύλους, πιθανώς πυραύλους Bulsae-4 NLOS.
Οι πύραυλοι ελέγχονται από τον χειριστή μετά την εκτόξευση.
Μπορεί να χτυπήσει στόχους εκτός οπτικού πεδίου.
Ένας στόχος μπορεί να αλλάξει κατά τη διάρκεια της πτήσης.
Η εκτιμώμενη εμβέλεια πτήσης αυτών των πυραύλων είναι περίπου 10-25 km.
Η ποιότητα του πλάνα δεν επιβεβαιώνει αξιόπιστα την ανάπτυξη οχημάτων Bulsae-4 με τον ρωσικό στρατό.
Η πιθανή μεταφορά βορειοκορεατικού οχήματος μπορεί να υποδηλώνει ένα νέο στάδιο αμυντικής συνεργασίας μεταξύ Μόσχας και Πιονγκγιάνγκ.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης