Τελευταία Νέα
Διεθνή

Σκόνη και θρύψαλα: Πύραυλος Neptune-MD καταρρίφθηκε πάνω από την περιοχή Kursk από τους Ρώσους

Σκόνη και θρύψαλα: Πύραυλος Neptune-MD καταρρίφθηκε πάνω από την περιοχή Kursk από τους Ρώσους
«Ο κατευθυνόμενος πύραυλος Neptune-MD καταστράφηκε πάνω από την περιοχή Kursk», ανέφερε στο μήνυμα του Υπουργείου Άμυνας της Ρωσικής Ομοσπονδίας
Το ρωσικό υπουργείο Άμυνας ανακοίνωσε την επιτυχή καταστροφή του πυραύλου Neptune-MD πάνω από την περιοχή Kursk.
Ωστόσο, ο αναπληρωτής επικεφαλής της περιοχής ανέφερε μόνο μια πυρκαγιά που εκδηλώθηκε ως αποτέλεσμα επίθεσης σε συγκεκριμένο αντικείμενο κοντά στο Κουρσκ χωρίς να αποδέχεται πως πρόκειται για την κατάρριψη του πυραύλου.
Σύμφωνα με το ρωσικό υπουργείο Άμυνας, το σύστημα αεράμυνας αναχαίτισε και κατέστρεψε με επιτυχία έναν πύραυλο Neptune-MD που εκτοξεύτηκε από τις ουκρανικές δυνάμεις.
«Κατά τη διάρκεια της περασμένης νύχτας, όταν το καθεστώς του Κιέβου επιχείρησε να πραγματοποιήσει τρομοκρατική επίθεση χρησιμοποιώντας μη επανδρωμένα εναέρια οχήματα σε αντικείμενα στο έδαφος της Ρωσικής Ομοσπονδίας, τα συστήματα αεράμυνας υπηρεσίας αναχαίτισσαν και κατέστρεψαν 11 UAV τύπου αεροσκάφους πάνω από το Belgorod, τέσσερα πάνω από το Bryansk και ένα UAV στις περιοχές Kursk, Kaluga και Rostov και τη Δημοκρατία της Κριμαίας.
Ο κατευθυνόμενος πύραυλος Neptune-MD καταστράφηκε επίσης πάνω από την περιοχή Kursk», ανέφερε στο μήνυμα του Υπουργείου Άμυνας της Ρωσικής Ομοσπονδίας.

www.bankingnews.gr 

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης