Τελευταία Νέα
Κοινωνία

Πυρκαγιά σε αποθήκη στο Αιγάλεω - Προειδοποιητικό μήνυμα του 112 λόγω των καπνών

Πυρκαγιά σε αποθήκη στο Αιγάλεω - Προειδοποιητικό μήνυμα του 112 λόγω των καπνών
Λόγω της φωτιάς έχουν γίνει εκτροπές κυκλοφορίας
(upd) Υπό έλεγχο τέθηκε η πυρκαγιά που ξέσπασε σε υπαίθριο χώρο επί της οδού Ορφέως στο Αιγάλεω.
Σύμφωνα με την Πυροσβεστική, η φωτιά έκαιγε απορρίμματα σε υπαίθριο χώρο και στο σημείο επιχείρησαν 15 πυροσβέστες με 4 οχήματα και ειδικό βραχιονοφόρο όχημα. Επιπλέον προειδοποιητικό μήνυμα μέσω του 112 εστάλη στους πολίτες καλώντας τους να παραμείνουν σε εσωτερικούς χώρους και να κλείσουν πόρτες και παράθυρα λόγω των καπνών από την πυρκαγιά.
Σημειώνεται ότι σύμφωνα με νεότερη ενημέρωση από την Αστυνομία άρθηκαν οι κυκλοφοριακές ρυθμίσεις που διενεργούνταν και η κυκλοφορία των οχημάτων διεξάγεται κανονικά.

Νωρίτερα το ΒΝ μετέδιδε:

Φωτιά έχει ξεσπάσει σε αποθήκη στην οδό Ορφέως στο Αιγάλεω.
Σύμφωνα με την Πυροσβεστική, η φωτιά καίει απορρίμματα και στο σημείο επιχειρούν 15 πυροσβέστες με 4 οχήματα και ειδικό βραχιονοφόρο όχημα.
Μάλιστα, εστάλη μήνυμα του 112 για τους καπνούς. «Οι καπνοί κατευθύνονται στην περιοχή σας. Παραμείνετε σε εσωτερικούς χώρους, κλείστε πόρτες και παράθυρα» ανέφερε χαρακτηριστικά το μήνυμα που έλαβαν πολίτες σε διάφορες περιοχές της Αττικής.
Λόγω της φωτιάς διενεργούνται οι κάτωθι εκτροπές: 1) παράδρομος Λ. Κηφισού και Ορφέως 2) Αγίας Άννης και Ορφέως 3) Πέτρου Ράλλη και Αγίας Άννης και 4) Ιερά Οδό και Αγίας Άννης.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης