Τελευταία Νέα
Διεθνή

Putin: Διπλασιάζει στα 400.000 ρούβλια την προκαταβολή σε Ρώσους εθελοντές για να πάνε στο μέτωπο

Putin: Διπλασιάζει στα 400.000 ρούβλια την προκαταβολή σε Ρώσους εθελοντές για να πάνε στο μέτωπο
Η ελάχιστη ετήσια πληρωμή για τους Ρώσους εθελοντές θα ξεπεράσουν τον μέσο μισθό τουλάχιστον κατά τρεις φορές
Τον διπλασιασμό του ποσού που δίνεται σε Ρώσους εθελοντές που θέλουν να πολεμήσουν στην Ουκρανία ανακοίνωσε ο Ρώσος πρόεδρος, Vladimir Putin.
Όπως έγινε γνωστό, όλοι οι Ρώσοι που υπογράφουν συμβάσεις με τον στρατό θα λάβουν τώρα προκαταβολικά το ποσό των 400.000 ρουβλίων (4.651 δολάρια).
Με την ελάχιστη μηνιαία πληρωμή για τη συμμετοχή ιδιωτών σε αυτό που η Ρωσία ονομάζει «ειδική στρατιωτική επιχείρηση» να έχει οριστεί στα 204.000 ρούβλια, το νέο διάταγμα αυξάνει τις ελάχιστες ετήσιες απολαβές για τον πρώτο χρόνο θητείας στα 3,25 εκατ. ρούβλια (37.791 δολάρια).
Σημειώνεται πως οι μηνιαίοι μισθοί για αξιωματικούς είναι υψηλότεροι και εξαρτώνται από τη βαθμίδα τους.
Όλοι οι στρατευμένοι θα λάβουν επιπρόσθετα χρήματα για τη συμμετοχή σε επιθέσεις ή στην καταστροφή τεθωρακισμένων και άλλου είδους εξοπλισμού του εχθρού.
Οι τελευταίες αυξήσεις σημαίνουν ότι η ελάχιστη ετήσια πληρωμή για τους Ρώσους στρατιώτες που έχουν υπογράψει σύμβαση και πολεμούν στην Ουκρανία θα ξεπεράσουν τον μέσο μισθό στη Ρωσία τουλάχιστον κατά τρεις φορές.
Ρώσοι αξιωματούχοι υποστηρίζουν ότι περίπου 190.000 άνθρωποι έχουν παρουσιαστεί ως εθελοντές από την αρχή του χρόνου για να πολεμήσουν στην Ουκρανία, συγκριτικά με 490.000 συμβάσεις που υπογράφηκαν το 2023.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης