Τελευταία Νέα
Κρυπτονομίσματα

Η τελευταία ευκαιρία για αγορά του WienerAI

tags :
Η τελευταία ευκαιρία για αγορά του WienerAI
Η αγορά των κρυπτονομισμάτων, με βασικότερο το Bitcoin, παρουσιάζει μεγάλες διακυμάνσεις

Το WienerAI αποτελεί ένα από τα πιο δημοφιλή κρυπτονομίσματα των τελευταίων ημερών, το οποίο είναι έτοιμο να ολοκληρώσει την εξαιρετική του προπώληση και να κυκλοφορήσει στα ανταλλακτήρια DEX. Με σχεδόν 9 εκατομμύρια δολάρια να έχουν ήδη συγκεντρωθεί στη φάση προπώλησης, το WienerAI ετοιμάζεται να γίνει ένα από τα καλύτερα κρυπτονομίσματα για το 2024, πραγματοποιώντας μια εντυπωσιακή πορεία στον χώρο.

Αγορά WienerAI

Μια επένδυση με τεράστιες προοπτικές κέρδους

Η αγορά των κρυπτονομισμάτων, με βασικότερο το Bitcoin, παρουσιάζει μεγάλες διακυμάνσεις, εν μέρει λόγω των πρόσφατων μεταφορών από το Mt.Gox και τα νομικά ζητήματα στις  ΗΠΑ. Παράγοντες που έχουν αυξήσει την αβεβαιότητα από μέρους των επενδυτών. Σε αντίθεση με αυτό το αβέβαιο κλίμα, το WienerAI προσφέρει μια επενδυτική επιλογή με πολύ υψηλότερες προοπτικές, αφού αρκετοί ειδικοί του χώρου κάνουν λόγο για το επόμενο κρυπτονόμισμα που θα εκτοξευτεί σε τιμή.

Μάλιστα, η μέχρι τώρα ιστορία έχει αποδείξει, ότι η μεγάλη άνοδος στην τιμή των νέων κρυπτονομισμάτων, συμβαίνει κατά την επίσημη καταχώρησή τους στα αποκεντρωμένα ανταλλακτήρια κρυπτονομισμάτων. Κάτι το οποίο βρίσκεται πολύ κοντά για το WienerAI.
Ειδικότερα, το presale του $WAI token βρίσκεται στην τελική του φάση με τιμή στα $0.00075 ανά νόμισμα, προσφέροντας μεγάλες προοπτικές ανατίμησης στην ημέρα εισαγωγής του στα αποκεντρωμένα ανταλλακτήρια κρυπτονομισμάτων, η οποία αναμένεται την επόμενη εβδομάδα.

Αγορά WienerAI

Προηγμένη τεχνολογία και υποστήριξη από την κοινότητα

Το κύριο πλεονέκτημα του WienerAI, το οποίο έχει οδηγήσει στην ιδιαίτερα αυτή αυξημένη ζήτηση, είναι το προηγμένο AI trading bot που θα κυκλοφορήσει. Ένα εργαλείο τεχνητής νοημοσύνης το οποίο λειτουργεί όπως το ChatGPT, αλλά για την αγορά κρυπτονομισμάτων. Αυτό το εργαλείο επιτρέπει στους χρήστες να εντοπίζουν επενδυτικές ευκαιρίες στην αγορά crypto, εύκολα και γρήγορα, κάνοντας τις συναλλαγές τους πιο προσιτές και λιγότερο χρονοβόρες.
Επιπλέον, το WienerAI προσφέρει ήδη τη δυνατότητα για ποντάρισμα των κρυπτονομισμάτων $WAI, με αποδόσεις που φτάνουν το 124% ετησίως, παρέχοντας μια σημαντική ευκαιρία για κέρδος ακόμα και πριν από την επίσημη κυκλοφορία.

Βάση των ανωτέρω μοναδικών στοιχείων του έργου, σε συνδυασμό με τα αστεία memes και την κοινότητα που ήδη έχει αγκαλιάσει το συνολικό εγχείρημα, θεωρούμε ότι η τιμή του token θα εκτοξευτεί το επόμενο χρονικό διάστημα. Έτσι, όσοι θέλουν να επωφεληθούν από μια ανοδική πορεία του WienerAI, τώρα είναι η τελευταία ευκαιρία επένδυσης.

Πώς να αγοράσετε κρυπτονομίσματα $WAI

Για να αγοράσετε το κρυπτονόμισμα WienerAI, συνδεθείτε με το πορτοφόλι κρυπτονομισμάτων που διαθέτετε, στην επίσημη ιστοσελίδα του WienerAI, επιλέξτε το ποσό που επιθυμείτε να αγοράσετε, και ολοκληρώστε τη συναλλαγή σας χρησιμοποιώντας ETH, USDT, ή BNB. Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε και πιστωτικές και χρεωστικές κάρτες. Η διαδικασία είναι αρκετά εύκολη και δεν θα πάρει περισσότερο από 1-2 λεπτά.

Το $WAI ξεπουλάει γρήγορα στην προπώλησή του, καθώς οι φάλαινες crypto σπεύδουν να αποκτήσουν όσα περισσότερα κρυπτονομίσματα μπορούν. Συγκεκριμένα, αναλύοντας τις συναλλαγές στο blockchain, εντοπίσαμε μια φάλαινα η οποία ξόδεψε περισσότερα από 370.000 δολάρια σε κρυπτονομίσματα WienerAI ($WAI). Συγκεκριμένα, οι συναλλαγή από το συγκεκριμένο πορτοφόλι κρυπτονομισμάτων, επένδυσε 114,15 ETH, αξίας 370.833 δολαρίων, με στόχο να επωφεληθεί από μια πιθανή άνοδο της τιμής του token.

Αγορά WienerAI


Τέλος, το WienerAI έχει υποστεί πλήρη έλεγχο από την SolidProof, εξασφαλίζοντας ότι δεν υπάρχουν μεγάλα ζητήματα ασφαλείας. Με τα κρυπτονομίσματα να είναι διαθέσιμα για λίγες ημέρες ακόμα σε αυτή την τιμή, οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να βιαστούν εάν θέλουν να επενδύσουν σε ένα meme coin που αναμένεται να φτάσει ακόμη και στο 100x της αρχικής του τιμής.

Δήλωση αποποίησης ευθυνών
Το παρόν άρθρο παρέχεται αποκλειστικά για ενημερωτικούς σκοπούς. Αποτελεί προσωπική άποψη του γράφοντος και δεν αποτελεί προτροπή για αγορά ή πώληση οποιουδήποτε τίτλου, προϊόντος, υπηρεσίας ή επένδυσης.
Οι πληροφορίες δεν υπάρχει εξασφάλιση ότι είναι πλήρεις ή ακριβείς.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης