Τελευταία Νέα
Διεθνή

Medvedev - Ρωσία: Ο κρατικός προϋπολογισμός πρέπει να εκπληρώνει έναν στόχο, τη νίκη στον πόλεμο με την Ουκρανία

Medvedev - Ρωσία: Ο κρατικός προϋπολογισμός πρέπει να εκπληρώνει έναν στόχο, τη νίκη στον πόλεμο με την Ουκρανία
Ο προϋπολογισμός «θα πρέπει να επικεντρωθεί στην επίτευξη των εθνικών στόχων που περιέγραψε ο πρόεδρος της Ρωσίας», υπογραμμίζει ο Medvedev
Ο ομοσπονδιακός προϋπολογισμός τη Ρωσίας για τα επόμενα τρία χρόνια θα πρέπει να κατευθυνθεί προς την επίτευξη εθνικών στόχων και κυρίως να συνεισφέρει στη νίκη στην ειδική στρατιωτική επιχείρηση στην Ουκρανία.
Αυτό δήλωσε ο πρόεδρος του κόμματος Ενωμένη Ρωσία, αντιπρόεδρος του Ρωσικού Συμβουλίου Ασφαλείας Dmitry Medvedev σε κομματική συνεδρίαση που πραγματοποιήθηκε στην Κρατική Δούμα.
Σημείωσε ότι η Ενωμένη Ρωσία θα πρέπει να εργαστεί σκληρά στην προσεχή φθινοπωρινή σύνοδο, ιδίως για την προετοιμασία και την έγκριση του ομοσπονδιακού προϋπολογισμού για τα επόμενα τρία χρόνια.
«Θα πρέπει να επικεντρωθεί στην επίτευξη των εθνικών στόχων που περιέγραψε ο πρόεδρος. Αυτό θα επιτρέψει επίσης στο κράτος να εκπληρώσει τις κοινωνικές του υποχρεώσεις και, φυσικά, αυτό θα λειτουργήσει προς τη νίκη στην ειδική στρατιωτική επιχείρηση», εξήγησε σχετικά ο πρώην πρωθυπουργός της Ρωσίας.
Σύμφωνα με τον ίδιο, το προσχέδιο προϋπολογισμού θα πρέπει να μπορεί να εφαρμόσει όλες τις πρόνοιες του λαϊκού προγράμματος της Ενωμένης Ρωσίας.
Τέλος, ο Medvedev σημείωσε ότι «γίνεται πολλή δουλειά για να συμφωνηθούν οι παράμετροι του προϋπολογισμού με τους συναδέλφους στην κυβέρνηση».
«Σχεδιάζουμε να πραγματοποιήσουμε μια συνεδρίαση της επιτροπής προγράμματος για αυτό το θέμα σύντομα και θα εξετάσουμε επίσης μεμονωμένα θέματα ως συνήθως», διευκρίνισε συνοψίζοντας την τοποθέτησή του.

www.babkingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης