Τελευταία Νέα
Διεθνή

Απόπειρα δολοφονίας κατά Trump: Νέο σοκαριστικό βίντεο δείχνει τον δράστη να κινείται στην ταράτσα, στιγμές πριν πυροβολήσει

Απόπειρα δολοφονίας κατά Trump: Νέο σοκαριστικό βίντεο δείχνει τον δράστη να κινείται στην ταράτσα, στιγμές πριν πυροβολήσει
Το βίντεο εγείρει νέα σοβαρά ερωτήματα σε σχέση με τον ρόλο της Secret Service...
Ένα νέο αποκαλυπτικό βίντεο από τον James Copenhaver, ένα από τα θύματα που τραυματίστηκε σοβαρά στην απόπειρα δολοφονίας κατά του Donald Trump στο Bulter της Pennsylvania, δείχνει μια φιγούρα να κινείται στην οροφή του κτιρίου της American Glass Research, λίγα μόλις λεπτά προτού ο 20χρονος Crooks πυροβολήσει τον πρώην πρόεδρο.
Όπως μαρτυρά το νέο, αποκαλυπτικό υλικό, η σχετική φιγούρα μπορεί καταφανώς να γίνει αντιληπτή από πολλούς παρευρισκόμενους -και όπως γνωρίζουμε έγινε όντως σε πολλούς εξ αυτών- ωστόσο δεν έγινε άμεσα αντιληπτή από τη Secret Service που έχει ως αρμοδιότητα τη φύλαξη του πρόεδρου.
Ειδικότερα, στο βίντεο που τραβήχτηκε στις 6:08 μ.μ. στις 13 Ιουλίου, το άτομο εμφανίζεται καθαρά στην οροφή του κτιρίου δίπλα στο σημείο όπου μιλάει ο Trump και φαίνεται να κινείται γρήγορα.
Μάλιστα, στο πλάνο φαίνεται ότι ο δράστης γίνεται εμφανής ακόμα και από το βήμα της ομιλίας του Trump.


Οι αξιωματούχοι πιστεύουν ότι ο ένοπλος είναι ο 20χρονος Thomas Crooks, ο οποίος άρχισε να πυροβολεί με ένα πτυσσόμενο τουφέκι τύπου AR-15 τρία λεπτά αργότερα, γύρω στις 6:11 μ.μ.
Οι ελεύθεροι σκοπευτές πυροβόλησαν θανάσιμα τον Crooks λίγο αργότερα και οι αξιωματούχοι επιβολής του νόμου βρήκαν οκτώ κάλυκες κοντά στο σώμα του.
Στην προσπάθειά του να δολοφονήσει τον πρώην πρόεδρο, ο Crooks σκότωσε τον 50χρονο Corey Comperatore, σύζυγο, πατέρα και πρώην αρχηγό της πυροσβεστικής στο Buffalo Township Volunteer Fire Department.
Ο Crooks τραυμάτισε επίσης σοβαρά τον 74χρονο Copenhaver και τον 57χρονο David Dutch.
Και τα δύο θύματα πυροβολήθηκαν δύο φορές, σύμφωνα με πηγές τους FoxNews.
Σε κάθε περίπτωση, το βίντεο εγείρει νέα σοβαρά ερωτήματα σε σχέση με τη Secret Service, καθώς η Υπηρεσία δεν κατάφερε να επιβάλει την τάξη σε μια τόσο εξόφθαλμη κατάσταση, με αποτέλεσμα ο πρώην πρόεδρος Trump να κινδυνεύσει θανάσιμα.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης