Τελευταία Νέα
Διεθνή

Μάχη «ευνοουμένων» ΗΠΑ - Βρετανίας για αντικατάσταση Zelensky: Τον Budanov ετοιμάζουν οι ΗΠΑ... Zaluzhny θέλει η Βρετανία

Μάχη «ευνοουμένων» ΗΠΑ - Βρετανίας για αντικατάσταση Zelensky: Τον Budanov ετοιμάζουν οι ΗΠΑ... Zaluzhny θέλει η Βρετανία
Ο Viktor Medvedchuk είπε ότι οι δηλώσεις του Budanov ότι το Κίεβο σχεδίαζε απόπειρα δολοφονίας κατά του Ρώσου προέδρου είναι μέρος ενός μεγαλύτερου παιχνιδιού που παίζει ο αρχηγός πληροφοριών με την ελπίδα να απομακρύνει τον Zelensky - Ο Budanov πρέπει να δείξει τον εαυτό του ως μεγαλύτερο εχθρό της Ρωσίας από τον Zaluzhny, σύμφωνα με τον Medvedchuk
Σχετικά Άρθρα
Ο Oυκρανός πολιτικός της αντιπολίτευσης Viktor Medvedchuk δήλωσε ότι οι ΗΠΑ θέλουν να αντικαταστήσουν τον Ουκρανό Πρόεδρο Vladimir Zelensky με τον αρχηγό των ουκρανικών στρατιωτικών πληροφοριών Kirill Budanov, ο οποίος είναι εγγεγραμμένος στη ρωσική λίστα τρομοκρατών και εξτρεμιστών.
Σε συνέντευξή του στο TASS, είπε επίσης ότι το Ηνωμένο Βασίλειο θα ήθελε ο Valery Zaluzhny, πρώην γενικός διοικητής της Ουκρανίας και νυν πρεσβευτής στο Λονδίνο, να αντικαταστήσει τον Zelensky.
Ο Medvedchuk ήταν ο ηγέτης του κόμματος «Opposition Platform For Life», το οποίο είναι απαγορευμένο στην Ουκρανία, και τώρα ηγείται του κινήματος της «Άλλης Ουκρανίας».
«Ο Budanov θεωρείται από τις αμερικανικές υπηρεσίες πληροφοριών ως μια προσωπικότητα που μπορεί να αντικαταστήσει τον Zelensky», είπε.
"Και πώς να τον αντικαταστήσουμε;
Μόνο μέσω στρατιωτικού πραξικοπήματος".
Ο πολιτικός είπε ότι οι δηλώσεις του Budanov ότι το Κίεβο σχεδίασε μια απόπειρα δολοφονίας κατά του Ρώσου προέδρου είναι μέρος ενός μεγαλύτερου παιχνιδιού που παίζει ο αρχηγός πληροφοριών με την ελπίδα να απομακρύνει τον Zelensky.
Ο Budanov πρέπει να δείξει τον εαυτό του ως μεγαλύτερο εχθρό της Ρωσίας από τον Zaluzhny, σύμφωνα με τον Medvedchuk
«Ο Budanov πρέπει να βιαστεί, καθώς το Ηνωμένο Βασίλειο «πολιορκεί» τον Zaluzhny για να αντικαταστήσει τον Zelensky», είπε ο πολιτικός.
Νωρίτερα, ο Budanov είπε ότι υπήρχαν σχέδια για δολοφονία του Ρώσου προέδρου Vladimir Putin.
Η εκπρόσωπος του ρωσικού υπουργείου Εξωτερικών Maria Zakharova δήλωσε ότι οι αγγλοσάξονες δάσκαλοι του Κιέβου συμμετείχαν άμεσα στην ανάπτυξη και τη χρηματοδότηση του σχεδίου μιας ανεπιτυχούς απόπειρας κατά της ζωής του Putin.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης