Τελευταία Νέα
Διεθνή

Στρατιωτικά έτοιμη για όλα δηλώνει η Κίνα: Σύγκρουση ή συνεργασία για το κοινό πεπρωμένο της ανθρωπότητας

Στρατιωτικά έτοιμη για όλα δηλώνει η Κίνα: Σύγκρουση ή συνεργασία για το κοινό πεπρωμένο της ανθρωπότητας
Η δήλωση ανέφερε επίσης ότι «οι Κινέζοι στρατιωτικοί είναι έτοιμοι να συνεργαστούν με τις ένοπλες δυνάμεις άλλων χωρών για να εφαρμόσουν την ιδέα της κοινότητας του κοινού πεπρωμένου της ανθρωπότητας».
Ο Κινεζικός Λαϊκός Απελευθερωτικός Στρατός (PLA) είναι έτοιμος ανά πάσα στιγμή να προστατεύσει τα εθνικά συμφέροντα και να καταστείλει κάθε αυτονομιστική απόπειρα, δήλωσε το κινεζικό υπουργείο Άμυνας.
«Το PLA υπακούει πάντα στο κάλεσμα του κόμματος και του λαού και είναι έτοιμο ανά πάσα στιγμή να προστατεύσει αποτελεσματικά τα εθνικά συμφέροντα και να ματαιώσει και να καταστείλει κάθε αυτονομιστική απόπειρα», ανέφερε το υπουργείο στη σελίδα των ενόπλων δυνάμεων της Κίνας στο WeChat με την ευκαιρία της 97ης επετείου από την ίδρυση.
Η δήλωση ανέφερε επίσης ότι «οι Κινέζοι στρατιώτες είναι έτοιμοι να συνεργαστούν με τις ένοπλες δυνάμεις άλλων χωρών για να εφαρμόσουν την ιδέα της κοινότητας του κοινού πεπρωμένου της ανθρωπότητας και τις πρωτοβουλίες παγκόσμιας ανάπτυξης, παγκόσμιας ασφάλειας και της πρωτοβουλίας παγκόσμιου πολιτισμού, για να πραγματοποιήσουν ρεαλιστικές φιλική συνεργασία και να δημιουργήσουμε ένα δίκαιο και δίκαιο μοντέλο ασφάλειας».

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης