Τελευταία Νέα
Διεθνή

Τον «πουλά» για λίγη παραπάνω... δόξα: Ο ανιψιός του Trump προτιμά την Kamala Harris

Τον «πουλά» για λίγη παραπάνω... δόξα: Ο ανιψιός του Trump προτιμά την Kamala Harris
«Κάθε οικογένεια έχει έναν τρελό...» δηλώνει ο ανιψιός του Trump που στηρίζει την Kamala Harris
Ο Frend Trump Γ', ανιψιός του Donald Trump, προκάλεσε αίσθηση στις ΗΠΑ με την δήλωση του,  ότι στις προεδρικές εκλογές του Νοεμβρίου σχεδιάζει να ψηφίσει την αντίπαλο του θείου του, Kamala Harris.
«Πιστεύω ότι οι πολιτικές αρχές υπερτερούν και αναμφίβολα οι αρχές της Kamala Harris είναι αυτές με τις οποίες συμφωνώ», είπε ο ανιψιός του Trump σε συνέντευξή του στο talk show «The View».
«Ως εκ τούτου, θα ψηφίσω την Kamala Harris.
Αν μου ζητηθεί, θα συμμετάσχω στην εκστρατεία της χωρίς δισταγμό», πρόσθεσε.

Ο Frend Trump και η αδελφή του, Mary, είναι σφοδροί επικριτές του θείου τους.

Σε συνέντευξη που παραχώρησε την Τρίτη στο ABC News χαρακτήρισε «περίπλοκους και ενίοτε ωμούς» τους χειρισμούς του πρώην προέδρου των ΗΠΑ.
Ανιψιός Trump: «Κάθε οικογένεια έχει έναν τρελό θείο»
«Κάθε οικογένεια, ο κόσμος το ξέρει, οι οικογένειες είναι περίπλοκες. Κάθε οικογένεια, λοιπόν, έχει κι από έναν τρελό θείο.
Κι ο θείος μου, Donald, είναι απειροελάχιστα τρελός.
Κι έχει αφήσει το αποτύπωμά του στην ιστορία της οικογένειας» πρόσθεσε ο συγγραφέας και ακτιβιστής για τα Άτομα με Αναπηρίες (ΑμεΑ), Frend Trump Γ', στην εκπομπή «Good Morning America.
Ο Frend Trump μίλησε στα ΜΜΕ με αφορμή την έκδοση του βιβλίου του με τίτλο «All in the Family: The Trumps and How We Got This Way» (Όλοι στην οικογένεια: Οι Trump και Πώς Γίναμε Έτσι»), το οποίο περιέχει αποκαλύψεις για την οικογένεια Trump καθώς και για την περίπλοκη σχέση του με τον πρώην πρόεδρο και νυν Ρεπουμπλικανό προεδρικό υποψήφιο. Μεταξύ άλλων, υποστηρίζει ότι σε μια από τις επισκέψεις του στο Οβάλ Γραφείο, προκειμένου να μιλήσει στον Trump για την προώθηση ζητημάτων που αφορούν στα Άτομα με Αναπηρίες, ο θείος του τον σόκαρε λέγοντας: «Εκείνοι οι άνθρωποι... η κατάστασή τους, όλα τα έξοδα, ίσως αυτό το είδος των ανθρώπων θα έπρεπε απλώς να πεθαίνει».

Κάτι παρόμοιο, σύμφωνα με τον Frend Trump Γ', συνέβη και σε τηλεφωνική επικοινωνία που είχε με τον θείο του για να τον ενημερώσει ότι τελείωναν τα χρήματα στον λογαριασμό που είχε ανοίξει η οικογένεια για τον γιο του, Ουίλιαμ, ο οποίος είναι Άτομο με Αναπηρία.
Η απάντηση του Trump, μετά από κάποιον δισταγμό, τον άφησε και πάλι άφωνο: «Ο γιος σου δεν σε αναγνωρίζει. Ίσως θα έπρεπε απλώς να τον αφήσεις να πεθάνει και να μετακομίσεις στη Φλόριντα».
Τι απαντά το επιτελείο του Trump
Ο διευθυντής επικοινωνίας του Trump, Stephen Chioung, διέψευσε τους ισχυρισμούς του Frend Trump: «Πρόκειται για εντελώς κατασκευασμένες και παντελώς ψευδείς ειδήσεις υψίστης τάξης», είπε.
«Είναι φρικτό ένα ψέμα τόσο αποκρουστικά αηδιαστικό να διακινείται από τα μέσα ενημέρωσης
Όποιος γνωρίζει τον Πρόεδρο Trump ξέρει ότι δεν θα χρησιμοποιούσε ποτέ τέτοια γλώσσα, και ψευδείς ιστορίες όπως αυτή έχουν απομυθοποιηθεί πλήρως.
Αυτό δεν είναι τίποτα άλλο από μια φτηνή προσπάθεια για να πουληθούν αντίτυπα ενός βιβλίου που ανήκει στον πάγκο με τις ευκαιρίες του τμήματος μυθοπλασίας», πρόσθεσε. www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης