Τελευταία Νέα
Διεθνή

Σάλος στις ΗΠΑ, οι Δημοκρατικοί ετοιμάζουν νοθεία στις εκλογές - Παράνομοι μετανάστες είναι εγεγγραμμένοι για να ψηφίσουν

Σάλος στις ΗΠΑ, οι Δημοκρατικοί ετοιμάζουν νοθεία στις εκλογές - Παράνομοι μετανάστες είναι εγεγγραμμένοι για να ψηφίσουν
To επίμαχο αποκαλυπτικό βίντεο έχει προκαλέσει σάλο στις ΗΠΑ και έχει γίνει viral στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, με τον Elon Musk να το χαρακτηρίζει «Εξαιρετικά ενοχλητικό»
Σάλο έχει προκαλέσει στις ΗΠΑ το Μυστικό υλικό που μεταδόθηκε από το Heritage Foundation's Oversight Project μέσω του Muckracker.com, το οποίο αποκαλύπτει τις μεθοδεύσεις των Δημοκρατικών εν όψει των εκλογών του Νοεμβρίου, προκειμένου να εμποδίσουν τη διαφαινόμενη νίκη του Ρεπουμπλικάνου υποψήφιου, Donald Trump.
Όπως προκύπτει, το 14% των παράνομων μεταναστών σε ένα μόνο συγκρότημα διαμερισμάτων στη Τζόρτζια, παραδέχτηκε ότι ήταν εγγεγραμμένοι για να ψηφίσουν στις εκλογές του Νοεμβρίου 2024.
Το βίντεο, που τραβήχτηκε από τον δημοσιογράφο Carlos Arellano, έχει πάνω από 21 εκατομμύρια προβολές μέχρι τη στιγμή που γράφονται αυτές οι γραμμές.
Εάν το ίδιο ποσοστό 14% εφαρμοστεί σε ολόκληρη την πολιτεία, αυτό σημαίνει ότι 47.000 από τους 339.000 μη-πολίτες της Τζόρτζια είναι εγγεγραμμένοι για να ψηφίσουν σε μια πολιτεία που ο Joe Biden "κέρδισε" με λιγότερες από 12.000 ψήφους το 2020.
To επίμαχο αποκαλυπτικό βίντεο έχει προκαλέσει σάλο στις ΗΠΑ και έχει γίνει viral στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, με τον Elon Musk να το χαρακτηρίζει «Εξαιρετικά ενοχλητικό» .



Το Heritage Foundation δεν μπόρεσε να εντοπίσει αυτά τα άτομα στους εκλογικούς καταλόγους, καθιστώντας "ασαφή τα στοιχεία που έδωσαν ακριβώς αυτά τα άτομα όταν εγγράφηκαν για να ψηφίσουν".


www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης