Τελευταία Νέα
Αυτοκίνητο

Δοκιμάζουμε το παντός εδάφους Subaru Crosstrek 2.0i eBoxer

tags :
Δοκιμάζουμε το παντός εδάφους Subaru Crosstrek 2.0i eBoxer
Υπάρχουν αυτοί που αναζητούν συνεχώς κάτι νέο, κάτι πρωτότυπο και ξεχωριστό στην καθημερινότητα τους. Υπάρχουν και οι ρομαντικοί, εκείνοι που δέχονται τις αλλαγές χωρίς να διαγράφουν το όμορφο παρελθόν. Σε αυτούς λοιπόν απευθύνεται το Crosstrek
Καλώς ή κακώς όλοι μας έχουμε συνδυάσει κάποιες λέξεις, εκφράσεις ή ονόματα με τις σημαντικές στιγμές του παρελθόντος.
Για άλλους είναι τα παιδικά καλοκαίρια στο χωριό, για άλλους ένα αγαπημένο τραγούδι, για άλλους ένα παγωτό και για κάποιους άλλους ένα αυτοκίνητο. Για τους τελευταίους οι ορολογίες «boxer», «συμμετρική τετρακίνηση» και «ατμοσφαιρικός κινητήρας» μοιάζουν σαν μακρινό όνειρο.
Έλα όμως που οι Ιάπωνες της Subaru αποδεικνύονται αρκετά σκληροί έτσι ώστε να εγκαταλείψουν όλα τα παραπάνω και να αφεθούν στη ροή του απόλυτου ηλεκτρισμού…
Το κάνουν με μικρά ώριμα βήματα όπως δείχνει η νέα εξελιγμένη πλατφόρμα Subaru Global Platform, στην οποία βασίζεται η τρίτη γενιά Crosstrek και προορίζεται για ηλεκτρικά και μη μοντέλα.
Το όνομα Crosstrek είναι φρέσκο αλλά όχι άγνωστο.
Έτσι λεγόταν το γνωστό μας XV (το μοντέλο που ουσιαστικά αντικαθιστά το Crosstrek) στην αγορά των ΗΠΑ, εκεί όπου η Subaru διατηρεί ψηλά τη δημοφιλία της.
Στις αγορές της Ευρώπης μοιάζει μεν να έχει χάσει ορισμένη από τη δόξα του παρελθόντος, ωστόσο ο ερχομός του νέου μοντέλου έχει ως στόχο να αλλάξει αυτή την εικόνα.
Οι διαστάσεις του λοιπόν παραμένουν αρκετά compact, κοντά σε αυτές του -best seller- XV (4,495 μέτρα σε μήκος και 2,67 μέτρα μεταξόνιο) με το ιαπωνικό μοντέλο να μην ξεφεύγει, όντας ουσιαστικά ένα… σκληροπυρηνικό crossover -εντός ή εκτός πόλης- για όλες τις δουλειές(Διαβάστε περισσότερα)

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης