Τελευταία Νέα
Διεθνή

Κίνα: Τουλάχιστον 2 νεκροί και 17 αγνοούμενοι από κατολισθήσεις - Κατέρρευσε γέφυρα

Κίνα: Τουλάχιστον 2 νεκροί και 17 αγνοούμενοι από κατολισθήσεις - Κατέρρευσε γέφυρα
Γέφυρα που συνέδεε δύο σήραγγες μεταξύ των χωριών Kangding και Luding κατέρρευσε μετά από κατολίσθηση
Τουλάχιστον δύο είναι οι νεκροί και 17 ακόμη αγνοούνται μετά την κατολίσθηση που σημειώθηκε σε χωριό στη νοτιοδυτική Κίνα, που προκάλεσε και την κατάρρευση οδικής γέφυρας, σύμφωνα με τις τοπικές αρχές.
Σύμφωνα με το κρατικό τηλεοπτικό δίκτυο CCTV, «χείμαρροι και κατολισθήσεις» σάρωσαν μέρος του χωριού Ρίντι, στην επαρχία Sichuan, με αποτέλεσμα τον θάνατο δύο ανθρώπων,
Στην ίδια επαρχία, οδική γέφυρα που συνέδεε δύο σήραγγες μεταξύ των χωριών Kangding και Luding κατέρρευσε μετά από κατολίσθηση, δήλωσε η τοπική κυβέρνηση σε ανακοίνωση στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.
Επιπλέον, τουλάχιστον 3 οχήματα που μετέφεραν 6 επιβάτες βγήκαν εκτός του αυτοκινητοδρόμου. Ένας άνθρωπος «διασώθηκε και 5 άλλοι αγνοούνται», σύμφωνα με την ίδια πηγή.
Υπενθυμίζεται ότι πριν από δύο εβδομάδες η κατάρρευση άλλης οδικής γέφυρας που προκλήθηκε από τις καταρρακτώδεις βροχές είχε ως αποτέλεσμα τουλάχιστον 38 άνθρωποι να χάσουν τη ζωή τους , ενώ 24 συνεχίζουν να αγνοούνται, όπως μετέδωσαν χθες κρατικά μέσα ενημέρωσης.
Σημειώνεται ότι η Κίνα βιώνει ένα καλοκαίρι που συνοδεύεται από ακραία καιρικά φαινόμενα με καταρρακτώδεις βροχές, πλημμύρες και ασυνήθιστες θερμοκρασίες.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης