Τελευταία Νέα
Διεθνή

Ο Josh Shapiro φαβορί για τη θέση του υποψήφιου αντιπροέδρου της Kamala Harris – Tα ποσοστά των στοιχηματικών εταιρειών

Ο Josh Shapiro φαβορί για τη θέση του υποψήφιου αντιπροέδρου της Kamala Harris – Tα ποσοστά των στοιχηματικών  εταιρειών
Μόλις πριν από μια εβδομάδα, ο κυβερνήτης της Αριζόνα Mark Kelly θεωρείτο ως η πιο πιθανή επιλογή της Harris για αντιπρόεδρο σε ιστότοπους προβλέψεων που παρακολουθεί το FOX Business, αλλά έκτοτε εκθρονίστηκε
Η αντιπρόεδρος και προεδρική υποψήφια των Δημοκρατικών, Kamala Harris, αναμένεται να ανακοινώσει τον υποψήφιο αντιπρόεδρο ανά πάσα στιγμή, και οι στοιχηματικές εταιρείες έχουν στέψει... ξεκάθαρο φαβορί – αλλά ένα μπαλαντέρ θα μπορούσε ακόμα να εμφανιστεί στο ορίζοντα σύμφωνα με δημοσίευμα του Fox News, το Σάββατο 3 Αυγούστου 2024.
Μόλις πριν από μια εβδομάδα, ο κυβερνήτης της Αριζόνα Mark Kelly θεωρείτο ως η πιο πιθανή επιλογή της Harris για αντιπρόεδρο σε ιστότοπους προβλέψεων που παρακολουθεί το FOX Business, αλλά έκτοτε εκθρονίστηκε.
Ο κυβερνήτης της Πενσυλβάνια Josh Shapiro κυριαρχεί πλέον, με την BetUS να του δίνει 80% πιθανότητες να γίνει ο εκλεκτός της Harris, ενώ το PredictI τον βλέπει να έχει 72% πιθανότητες και οι traders του Polymarket τον ευνοούν στο 69%.
«Ο Josh Shapiro είναι πλέον το ξεκάθαρο και αδιαμφισβήτητο φαβορί», είπε ο διευθυντής δημοσίων σχέσεων της BetUS, Tim Roth, στο FOX Business.
«Θα έλεγα ότι o  Shapiro είναι σχεδόν τόσο κοντά σε κάτι σίγουρο όσο έχουμε δει ποτέ στις στοιχηματικές αγορές».
Την περασμένη εβδομάδα, ο Shapiro ήταν το φαβορί μεταξύ των παικτών στο BetUS, αλλά o Kelly ήταν το φαβορί των bookers για την πλατφόρμα.
«Αν υποθέσουμε ότι ο Shapiro κλείνει την υποψηφιότητα για αντιπρόεδρος VP, θα έλεγα ότι το ηθικό δόγμα της ιστορίας είναι να εμπιστευόμαστε πρώτα το κοινό και μετά τους όσους δίνουν τις πιθανότητες στα στοιχήματα, τους bookers», είπε ο Williams.
«Οι άνθρωποι όντως βάζουν τα χρήματά τους εκεί που είναι, ας πούμε».

Οι πιθανότητες της Kelly έχουν πέσει και στα τρία στοιχηματικά site.
Τώρα βρίσκεται στην τέταρτη θέση στο PredictIt, με πιθανότητα 9% και στο PolyMarket, στο 6%.
Ο κυβερνήτης του Κεντάκι, Andy Beshear, βρίσκεται τώρα στη δεύτερη θέση της BetUS με 23% πιθανότητες να γίνει ο υποψήφιος αντιπρόεδρος των Δημοκρατικών.
Ο κυβερνήτης της Μινεσότα Tim Walz βρίσκεται στη δεύτερη θέση τόσο στο PredictIt όσο και στο PolyMarket, με αποδόσεις 17% και 13%, αντίστοιχα.
Οι μετοχές  του Shapiro έχουν ανέβει από τότε που η καμπάνια της  Harris ανακοίνωσε ότι θα ξεκινήσει μια περιοδεία σε πολιτείες - κλειδιά την επόμενη εβδομάδα με τον υποψήφιό της στο πλευρό, ξεκινώντας από την  Πενσυλβάνια – την πολιτεία όπου ηγείται ο Shapiro – την Τρίτη 6 Αυγούστου 2024.
«Ο κυβερνήτης Josh Shapiro έχει σίγουρα μια καλή εβδομάδα στις προγνώσεις του PredictIt», δήλωσε στο FOX Business η διευθύντρια δημοσίων σχέσεων του PredictIt, Lindsey Singer. «Αλλά οι υπεύθυνοι για την καμπάνια Harris μάς λένε να μην βγάζουμε συμπεράσματα πάρα πολύ στην τοποθεσία των εκδηλώσεων στις αρχές της επόμενης εβδομάδας, θα μπορούσαν να υπάρξουν σημαντικές ευκαιρίες για ανταλλαγή απόψεων με άλλους υποψηφίους το Σαββατοκύριακο που διανύουμε».

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης