Τελευταία Νέα
Διεθνή

Ο 99χρονος πρώην πρόεδρος των ΗΠΑ Jimmy Carter ελπίζει να ζήσει μέχρι τον Νοέμβριο για να ψηφίσει την Kamala Harris

Ο 99χρονος πρώην πρόεδρος των ΗΠΑ Jimmy Carter ελπίζει να ζήσει μέχρι τον Νοέμβριο για να ψηφίσει την Kamala Harris
«Προσπαθώ απλώς να αντέξω για να μπορέσω να ψηφίσω την Kamala Harris», φέρεται να δήλωσε ο πρώην πρόεδρος των ΗΠΑ
Ο πρώην πρόεδρος των ΗΠΑ Jimmy Carter, 99 ετών, ο οποίος δέχεται παρηγορητική φροντίδα στο σπίτι του από τον Φεβρουάριο του 2023, ελπίζει να ζήσει ακόμη αρκετά για να προλάβει να ψηφίσει την Kamala Harris στις προεδρικές εκλογές του Νοεμβρίου, σύμφωνα με μια αμερικανική εφημερίδα.
Η Atlanta Journal-Constitution, που κυκλοφορεί στην Πολιτεία της Τζόρτζια απ’ όπου κατάγεται ο Carter, μετέφερε σήμερα δηλώσεις ενός εγγονού του πρώην προέδρου, ο οποίος την 1η Οκτωβρίου θα κλείσει έναν αιώνα ζωής. Ο Carter απάντησε αυτήν την εβδομάδα σε μια ερώτηση του γιου του, του που ήθελε να μάθει αν ελπίζει να γιορτάσει τα γενέθλιά του.
«Προσπαθώ απλώς να αντέξω για να μπορέσω να ψηφίσω την Kamala Harris», απάντησε ο Carter, σύμφωνα με τον εγγονό του, τον Jason.
Ο Carter «είναι ζωηρός και ενδιαφέρεται για την πολιτική και τον πόλεμο στη Γάζα» τις τελευταίες ημέρες, πρόσθεσε ο εγγονός του.
Ο Carter (1977-1981) είναι ο η γηραιότερος εν ζωή πρώην πρόεδρος των ΗΠΑ.
Η Harris 59 ετών, εξασφάλισε το χρίσμα του Δημοκρατικού κόμματος για τις προεδρικές εκλογές του Νοεμβρίου μετά την απόφαση του Joe Biden να αποσυρθεί από την κούρσα.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης