Τελευταία Νέα
Κοινωνία

Μαίνεται η πυρκαγιά στην Νέα Σάντα, νέο μέτωπο στο Μαρκόπουλο, υπό έλεγχο η φωτιά στο Βασιλικό Κορινθίας

Μαίνεται η πυρκαγιά στην Νέα Σάντα, νέο μέτωπο στο Μαρκόπουλο, υπό έλεγχο η φωτιά στο Βασιλικό Κορινθίας
Υπό έλεγχο η πυρκαγιά σε συσκευαστήριο φρούτων στο Βασιλικό Κορινθίας - Οριοθετήθηκε η πυρκαγιά σε χαμηλή βλάστηση στο Μαρκόπουλο
(upd) Συνεχίζεται η επιχείρηση των πυροσβεστικών δυνάμεων για την κατάσβεση πυρκαγιάς που εκδηλώθηκε το Σάββατο 3/8 σε περιοχή με χαμηλή βλάστηση στη Νέα Σάντα Ροδόπης.
Στις προσπάθειες κατάσβεσης της πυρκαγιάς συμμετέχουν 150 πυροσβέστες με 28 οχήματα και 10 πεζοπόρα τμήματα και από αέρος επιχειρούν έξι αεροσκάφη και τέσσερα ελικόπτερα.
Από χθες συνδρομή παρέχουν υδροφόρες Ο.Τ.Α. και μηχανήματα έργου..
Από τις φλόγες δεν κινδυνεύει κατοικημένη περιοχή

Υπό μερικό έλεγχο η πυρκαγιά σε χαμηλή βλάστηση στο Μαρκόπουλο

Υπο μερικό έλεγχο έχει πλέον τεθεί η πυρκαγιά που  ξεσπάσει νωρίτερα σήμερα , Κυριακή 4/8, σε χαμηλή βλάστηση στην περιοχή Βαραμπάς στο Μαρκόπουλο Αττικής, σύμφωνα με νεότερη ενημέρωση της Πυροσβεστικής.
Σύμφωνα με την Πυροσβεστική, η φωτιά εκδηλώθηκε γύρω στις 10:05 και για την κατάσβεσή της κινητοποιήθηκαν 40 πυροσβέστες με 2 ομάδες πεζοπόρων τμημάτων της 1ης ΕΜΟΔΕ, 10 οχήματα, 2 αεροσκάφη και 2 ελικόπτερα, καθώς και εθελοντές πυροσβέστες.
markopoulo.JPG

Υπό έλεγχο η πυρκαγιά σε συσκευαστήριο φρούτων στο Βασιλικό Κορινθίας

Υπό έλεγχο τέθηκε η πυρκαγιά που ξέσπασε σε επαγγελματικό χώρο κτιρίου στο Βασιλικό Κορινθίας.
Όπως έγινε γνωστό από την Πυροσβεστική, η φωτιά εκδηλώθηκε χθες γύρω στις 22.30 το βράδυ σε συσκευαστήριο φρούτων και για την κατάσβεσή της επιχείρησαν 22 πυροσβέστες με 8 οχήματα και ειδικό κλιμακοφόρο όχημα.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης