Τελευταία Νέα
Πολιτική

Κασσελάκης για Μητσοτάκη: Όποιος έχει τα αυτιά ορθάνοιχτα στις παρακολουθήσεις, ξέρει να κλείνει τα μάτια στη συγκάλυψή τους

Κασσελάκης για Μητσοτάκη: Όποιος έχει τα αυτιά ορθάνοιχτα στις παρακολουθήσεις, ξέρει να κλείνει τα μάτια στη συγκάλυψή τους
Γιατί αποσιωπά το θέμα ο πρωθυπουργός
Σχετικά Άρθρα
Επίθεση στον πρωθυπουργό, Κ. Μητσοτάκη, με αφορμή την καθιερωμένη κάθε Κυριακή ανάρτησή του στην οποία δεν υπάρχει καμία αναφορά για την υπόθεση των υποκλοπών, εξαπολύει  ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, Στ. Κασσελάκης, σημειώνοντας ότι ξέχασε 4 λέξεις: ΕΥΠ, Predator, Άρειος Πάγος.
Ειδικότερα, ο κ. Κασσελάκης σε ανάρτησή του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης αναφέρει ότι "στο καθιερωμένο κυριακάτικο κατεβατό του -ανασκόπηση της εβδομάδας- ο Πρωθυπουργός ξεχνάει τέσσερις λέξεις: ΕΥΠ, Predator, Άρειος Πάγος.
Αν όντως θεωρούσε δικαίωση το πόρισμα του Αρείου Πάγου (όπως ο ανιψιός Δημητριάδης και ο παραγιός Άδωνις), θα πανηγύριζε για την «απόδοση δικαιοσύνης».
Εκείνος όμως αποσιωπά το θέμα. Γιατί άραγε;
Μα επειδή εκείνος ξέρει ότι πρόκειται για το μεγαλύτερο κουκούλωμα στη μεταπολιτευτική Ελλάδα. Και δε θέλει να το υπενθυμίσει ή να το «ξυπνήσει» στις συνειδήσεις των πολιτών".
"Όποιος έχει τα αυτιά ορθάνοιχτα στις παρακολουθήσεις, ξέρει να κλείνει τα μάτια στη συγκάλυψή τους.
Mission accomplished. Επόμενη αποστολή: δικαστική συγκάλυψη Τεμπών.
Ελλάδα 2.0.", καταλήγει ο κ. Κασσελάκης.
kasselakis2_3.JPG
www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης