Τελευταία Νέα
Διεθνή

Netanyahu προς Ιράν: Θα επιβάλουμε σκληρό τίμημα για κάθε επιθετική ενέργεια - Gallant: Το Ισραήλ είναι «προετοιμασμένο πολύ δυνατά»

Netanyahu προς Ιράν: Θα επιβάλουμε σκληρό τίμημα για κάθε επιθετική ενέργεια - Gallant: Το Ισραήλ είναι «προετοιμασμένο πολύ δυνατά»
O Benjamin Netanyahu δήλωσε στο υπουργικό συμβούλιο ότι το Ισραήλ θα απαντήσει σκληρά στον «Άξονα του κακού» του Ιράν, και είναι προετοιμασμένο για οποιοδήποτε επιθετικό ή αμυντικό σενάριο. 
Καθώς το Ισραήλ περιμένει ένα αναμενόμενο χτύπημα από το Ιράν, ο πρωθυπουργός Benjamin Netanyahu δήλωσε την Κυριακή 4 Αυγούστου ότι η χώρα είναι έτοιμη για τα πάντα και ότι θα αντεπιτεθεί σκληρά εάν δεχθεί επίθεση
«Είμαστε προετοιμασμένοι για οποιοδήποτε σενάριο – τόσο επιθετικά όσο και αμυντικά», είπε ο Netanyahu κατά την έναρξη της εβδομαδιαίας συνεδρίασης του υπουργικού συμβουλίου στην Ιερουσαλήμ, σύμφωνα ανακοίνωση που εξέδωσε το γραφείο του.
«Το κράτος του Ισραήλ βρίσκεται σε πολυμέτωπο πόλεμο ενάντια στον άξονα του κακού του Ιράν», είπε ο Netanyahu.
«Χτυπάμε κάθε από τα μέτωπα με μεγάλη δύναμη».
«Επαναλαμβάνω και λέω στους εχθρούς μας: Θα απαντήσουμε και θα επιβάλουμε βαρύ τίμημα για οποιαδήποτε επιθετική ενέργεια εναντίον μας, από όποια περιοχή κι αν προέρχεται», δήλωσε ο Netanyahu.
Οι υπηρεσίας ασφάλειας του Ισραήλ βρίσκονται σε υψηλό συναγερμό για μια ιρανική απάντηση που σύμφωνα με πληροφορίες θα μπορούσε να έρθει σε πολλαπλά μέτωπα.
Ο υπουργός Άμυνας Yoav Gallant είπε ότι το Ισραήλ είναι «πολύ σθεναρά προετοιμασμένο» και έτοιμο να απαντήσει γρήγορα σε οποιαδήποτε επίθεση.
«Είμαστε πολύ δυνατά προετοιμασμένοι στην άμυνα, στη γη και στον αέρα, και είμαστε έτοιμοι να κινηθούμε γρήγορα για να επιτεθούμε ή να απαντήσουμε», είπε κατά τη διάρκεια επίσκεψης σε τμήμα τεχνολογίας του Ισραηλινού Στρατού.
«Θα επιβάλουμε ένα μεγάλο τίμημα στον εχθρό, όπως κάναμε τις τελευταίες ημέρες.
Αν τολμήσει να μας επιτεθεί, θα πληρώσει βαρύ τίμημα».

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης