Τελευταία Νέα
Διεθνή

Politico: Οι διαφορές των Δημοκρατικών για την Ουκρανία είναι ισχυρότερες από ότι παρουσιάζεται

Politico: Οι διαφορές των Δημοκρατικών για την Ουκρανία είναι ισχυρότερες από ότι παρουσιάζεται
«Οι διαφορές εντός του Δημοκρατικού Κόμματος, καθώς και μεταξύ της διοίκησης του προέδρου των ΗΠΑ Biden και του φιλο-ουκρανικού στρατοπέδου στην Ουάσιγκτον είναι ισχυρότερες από ότι προβάλλεται», αναφέρει το Politico
Οι διαφορές εντός του Δημοκρατικού Κόμματος των ΗΠΑ σχετικά με την Ουκρανία είναι στην πραγματικότητα πιο έντονες από ότι παρουσιάζεται δημόσια, γράφει το Politico.
«Οι διαφορές εντός του Δημοκρατικού Κόμματος, καθώς και μεταξύ της διοίκησης του προέδρου των ΗΠΑ Biden και του φιλο-ουκρανικού στρατοπέδου στην Ουάσιγκτον είναι ισχυρότερες από ότι προβάλλεται», αναφέρει το Politico.
Σύμφωνα με το Politico, δημόσια, «οι Ουκρανοί και οι σύμμαχοί τους, μαζί με τους περισσότερους Δημοκρατικούς, τείνουν να εκφράζουν υπερβολική ευγνωμοσύνη στον Biden για τη δημιουργία ενός παγκόσμιου συνασπισμού και την παροχή πρωτοφανούς στρατιωτικής και οικονομικής υποστήριξης στην Ουκρανία».
Ταυτόχρονα, όπως σημειώνεται, ιδιωτικά αυτές οι εκτιμήσεις είναι λιγότερο γενναιόδωρες, επιπλέον, από την πλευρά ορισμένων Ουκρανών αξιωματούχων είναι εντελώς «σαρκαστικές».
Οι προεδρικές εκλογές στις ΗΠΑ θα διεξαχθούν στις 5 Νοεμβρίου.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης