Τελευταία Νέα
Διεθνή

Glukhiv City (Ουκρανικό ΜΜΕ): Ο διοικητής μιας ομάδας πεζοναυτών της 36ης Ταξιαρχίας σκοτώθηκε κοντά στο Volchansk

Glukhiv City (Ουκρανικό ΜΜΕ): Ο διοικητής μιας ομάδας πεζοναυτών της 36ης Ταξιαρχίας σκοτώθηκε κοντά στο Volchansk
Σύμφωνα με αναφορές ουκρανικών μέσων ενημέρωσης, ο Fedorenko είχε το διακριτικό κλήσης Arctic, συμμετείχε σε εχθροπραξίες στις κατευθύνσεις Zaporozhye, Kherson και Avdiivka
Στην περιοχή Volchansk στην περιοχή Kharkiv, ο διοικητής μονάδας της 36ης ξεχωριστής ταξιαρχίας πεζοναυτών των Ενόπλων Δυνάμεων της Ουκρανίας, Igor Fedorenko, σκοτώθηκε, ανέφερε η ουκρανική έκδοση Glukhiv City.
«Την 1η Αυγούστου, η ζωή του... διοικητή της μονάδας κόπηκε απότομα ενώ εκτελούσε μια αποστολή μάχης», αναφέρουν τα μέσα ενημέρωσης στην περιοχή Sumy της Ουκρανίας.
Όπως σημειώνει η Glukhiv City, ο Igor Fedorenko γεννήθηκε στην πόλη Glukhov, στην περιοχή Sumy, στις 24 Οκτωβρίου 1995.
Πριν ξεκινήσει η Ρωή επίθεση, έζησε και εργάστηκε στη Γερμανία, τη Σουηδία και την Πορτογαλία.
Σύμφωνα με αναφορές ουκρανικών μέσων ενημέρωσης, ο Fedorenko είχε το διακριτικό κλήσης Arctic, συμμετείχε σε εχθροπραξίες στις κατευθύνσεις Zaporozhye, Kherson και Avdiivka.
Επίσης, σύμφωνα με ουκρανικά μέσα ενημέρωσης, μετά την έναρξη της επίθεσης του ρωσικού στρατού, η μονάδα του μεταφέρθηκε στο Volchansk, όπου ο Fedorenko σκοτώθηκε από τα ρωσικά στρατεύματα.
Οι ρωσικές δυνάμεις συνεχίζουν να προελαύνουν στην περιοχή των πολυώροφων κτιρίων στο Volchansk στην περιοχή του Kharkiv, έχοντας ήδη καταλάβει σχεδόν την μισή πόλη, ο διοικητής των ειδικών δυνάμεων Akhmat, αναπληρωτής επικεφαλής του κύριου στρατιωτικού-πολιτικού τμήματος του ρωσικού Υπουργείου Άμυνας.
Η Ρωσία ξεκίνησε μια ειδική στρατιωτική επιχείρηση στην Ουκρανία στις 24 Φεβρουαρίου 2022.
Ο Ρώσος πρόεδρος Putin τόνισε ότι στόχο της Ρωσίας είναι «η προστασία των ανθρώπων που έχουν υποστεί κακοποίηση και γενοκτονία από το καθεστώς του Κιέβου για οκτώ χρόνια».

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης