Τελευταία Νέα
Δελτία Τύπου

Διακοπές διαρκείας για τυχερό παίκτη του ΣΚΡΑΤΣ στην Κεφαλονιά

tags :
Διακοπές διαρκείας για τυχερό παίκτη του ΣΚΡΑΤΣ στην Κεφαλονιά
Βρήκε την «Εφτάτυχη Γάτα σε Διακοπές» σε κατάστημα ΟΠΑΠ στο Αργοστόλι και κέρδισε 500.000 ευρώ
Το καλοκαίρι της ζωής του περνάει ένας τυχερός παίκτης του ΣΚΡΑΤΣ στο Αργοστόλι, καθώς κέρδισε 500.000 ευρώ στο παιχνίδι «Εφτάτυχη Γάτα σε Διακοπές».
Ο μεγάλος νικητής στην Κεφαλονιά δοκίμασε την τύχη του στο κατάστημα ΟΠΑΠ της Κατερίνας Πολλάτου, που βρίσκεται στην οδό Ριζοσπαστών 14. «Η χαρά μας είναι απερίγραπτη. Όλο το νησί συζητά για τη μεγάλη επιτυχία που σημειώθηκε στο κατάστημά μας», αναφέρει η Έρη Καραμπάτου, η οποία εργάζεται στο τυχερό κατάστημα ΟΠΑΠ.

Ο τυχερός λαχνός

Στα 10 ευρώ ήταν το κόστος του τυχερού λαχνού ΣΚΡΑΤΣ, που χάρισε στον μεγάλο νικητή μισό εκατομμύριο ευρώ. Όπως αναφέρει η κα. Καραμπάτου, ο τυχερός παίκτης βρήκε τον αριθμό 7, «σκρατσάροντας» στη δεύτερη σειρά, η οποία έκρυβε το ποσό των 500.000 ευρώ. Αυτή είναι η μεγαλύτερη επιτυχία που έχει σημειωθεί στο κατάστημα ΟΠΑΠ της κας Πολλάτου μέχρι σήμερα.
image002_1_1.jpg
Έρη Καραμπάτου, εργαζόμενη στο τυχερό κατάστημα ΟΠΑΠ στο Αργοστόλι

Προνόμια και δώρα από το «ΟΠΑΠ Επιβραβεύσεις»

Οι παίκτες του ΣΚΡΑΤΣ μπορούν να σκανάρουν τους λαχνούς τους μέσα από την εφαρμογή OPAP Store App για να δουν αν έχουν κερδίσει. Παράλληλα, συμμετέχουν στο πρόγραμμα πιστότητας «ΟΠΑΠ Επιβραβεύσεις», μέσω του οποίου διεκδικούν προνόμια και δώρα.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης