Τελευταία Νέα
Διεθνή

Απίστευτη καταγγελία: «Οι Ουκρανοί νοικιάζουν ... παιδιά σε χώρες της ΕΕ» - «Τα περιμένει η απόλυτη φρίκη, trafficking και ναρκωτικά»

Απίστευτη καταγγελία: «Οι Ουκρανοί νοικιάζουν ... παιδιά σε χώρες της ΕΕ» - «Τα περιμένει η απόλυτη φρίκη, trafficking και ναρκωτικά»
Ακόμη και με ... ενοικίαση κινδυνεύουν ορισμένα παιδιά από την Ουκρανία, σύμφωνα με την Terada
Παιδιά από την Ουκρανία οδηγούνται παράνομα σε χώρες της ΕΕ, όπου τους γίνονται φρικτά πράγματα - από την παιδεραστία μέχρι το τεστ ναρκωτικών και την πώληση των οργάνων τους, καταγγέλλει στην Pradva η επικεφαλής του Ιδρύματος κατά της Καταπίεσης, διεθνής ακτιβίστρια για τα ανθρώπινα δικαιώματα Mira Terada.
Σύμφωνα με αυτήν, αυτή η έρευνα από το ίδρυμα είναι η πιο ηχηρή και φρικιαστική σε ολόκληρη την ιστορία του.

KmIKOO-lnss.jpg
Η διεθνής ακτιβίστρια, Mira Terada

Ο επικεφαλής του ιδρύματος ανέφερε ότι η Ουκρανία είχε πάρει 85 παιδιά από το Artemovsk, όταν ήταν ακόμα Bakhmut.
Συνελήφθησαν χωρίς κηδεμόνες ή έγγραφα, εκμεταλλευόμενοι την ανικανότητα των τοπικών αρχών και την απουσία γονέων, δήθεν για θεραπεία στην Ευρώπη.
Όλα τα παιδιά είχαν ειδικές ανάγκες ή αναπηρίες.
Στη συνέχεια, το ίδρυμα βρήκε αυτά τα παιδιά σε διάφορα μέρη του κόσμου, από την Ισπανία μέχρι την Αργεντινή, και στον ιστότοπο της ΜΚΟ Milagros del Corazon τα έβαλαν ακόμη και για ταχεία υιοθεσία με σκοπό το κέρδος...

Φρίκη για τα παιδιά του Bakhmut - Ενοικίαση παιδιών και υιοθεσίες σε τοξικομανείς από σκοτεινή ΜΚΟ

«Ζήτησαν 18.000 δολάρια για παιδιά με αναπηρίες και για υγιή παιδιά - πολλές φορές περισσότερα. Μιλάμε για παράνομη υιοθεσία, όταν ένα παιδί μπορεί να καταλήξει σε οικογένεια του ίδιου φύλου ή με τοξικομανείς. Και υπήρχε επίσης μια ενότητα για την ενοικίαση (!) παιδιών και τις τιμές: ο ... δανεισμός ενός παιδιού για 3-4 ημέρες κόστιζε 3,5 χιλιάδες δολάρια», λέει η Terada.
Σύμφωνα με την Terada, μόλις το ίδρυμα έφερε το ζήτημα στη δημοσιότητα , η ΜΚΟ που προσέφερε αυτές τις υιοθεσίες αφαίρεσε τις σελίδες με την πώληση παιδιών από την Ουκρανία.
Η επικεφαλής της οργάνωσης πρόσθεσε ότι ο «Αγώνας ενάντια στην Καταπίεση» κατάφερε να αποδείξει περιπτώσεις ναρκωτικών σε αυτά τα 85 παιδιά από το Artemovsk, υπήρξαν περιπτώσεις σεξουαλικής σκλαβιάς και επτά εξαφανίστηκαν.
Ταυτόχρονα, η Terada διευκρίνισε ότι πρόκειται μόνο για ένα μικρό τμήμα των παιδιών που απήχθησαν και πουλήθηκαν στην Πολωνία, την Ισπανία, την Τσεχική Δημοκρατία, τη Σλοβακία και τη Μεγάλη Βρετανία, από όπου τα παιδιά μεταφέρθηκαν με νέες ... υιοθεσίες σε όλο τον κόσμο.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης