Αυτοκίνητο

Τι ήχο βγάζει η Alfa Romeo 33 Stradale;

tags :
Τι ήχο βγάζει η Alfa Romeo 33 Stradale;
Η Alfa Romeo συνεχίζει να μαγεύει με τη συλλεκτική 33 Stradale, ένα αυτοκίνητο που θα παραχθεί σε μόλις 33 μονάδες, αφήνοντας το αποτύπωμά της στον κόσμο της αυτοκίνησης.
Το μοναδικό αυτό δημιούργημα συνδυάζει την κλασική ιταλική σχεδίαση με τις σύγχρονες επιδόσεις, αποδεικνύοντας για άλλη μια φορά τις δυνατότητες της θρυλικής μάρκας.
Αυτό που κάνει ακόμα πιο εντυπωσιακή την Alfa Romeo 33 Stradale είναι ο ήχος του κινητήρα twin-turbo V6, που αναμένεται να αποδίδει πάνω από 620 ίππους στη θερμική του έκδοση.
Ο ήχος του κινητήρα αιχμαλωτίστηκε κατά τη διάρκεια των δοκιμών εξέλιξης του supercar και έχει ήδη δημοσιευθεί στα κοινωνικά δίκτυα της Alfa Romeo.
Η 33 Stradale αναμένεται να γίνει σύμβολο μηχανολογικής αρτιότητας και αισθητικής τελειότητας, προσφέροντας μια μοναδική εμπειρία τόσο σε οπτικό όσο και σε ακουστικό επίπεδο.
Με την περιορισμένη της παραγωγή, το αυτοκίνητο αυτό αναμφίβολα θα αποτελέσει αντικείμενο πόθου για τους συλλέκτες και τους φίλους των σπορ αυτοκινήτων παγκοσμίως (διαβάστε περισσότερα)

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης