Τελευταία Νέα
Πολιτική

Ανταρσία Σπίρτζη στον ΣΥΡΙΖΑ: Δεν πάω στην Επιτροπή Δεοντολογίας - Μεγάλη μου τιμή αν διαγραφώ

Ανταρσία Σπίρτζη στον ΣΥΡΙΖΑ: Δεν πάω στην Επιτροπή Δεοντολογίας - Μεγάλη μου τιμή αν διαγραφώ
«Δεν πάω γιατί δεν έχω χρόνο αυτή την περίοδο, επειδή ασχολούμαι με τις υποκλοπές»
Δεν σκοπεύει να κινηθεί εντός των οργάνων και να ανταποκριθεί στο κάλεσμα της Επιτροπής Δεοντολογίας του ΣΥΡΙΖΑ ο Χρήστος Σπίρτζης.
Η Επιτροπή κάλεσε τον πρώην υπουργό και βουλευτή, με αφορμή την επιστολή 70 μελών του κόμματος, που στις 11 Ιουλίου ζήτησαν τη διαγραφή του.
«Δεν πάω γιατί δεν έχω χρόνο αυτή την περίοδο, επειδή ασχολούμαι με τις υποκλοπές» τόνισε σχετικά στην ΕΡΤ το μέλος της Κεντρικής Επιτροπής του ΣΥΡΙΖΑ, υποστηρίζοντας ότι με τη στάση του «δεν απαξιώνει» το όργανο.
«Είναι παράξενο ότι η Επιτροπή Δεοντολογίας λειτουργεί 5 Αυγούστου. Της δίνω συγχαρητήρια, αλλά εγώ δεν έχω διαθεσιμότητα, όπως δεν έχει και ο πρόεδρός μας» είπε χαρακτηριστικά και συμπλήρωσε:
«Η Επιτροπή Δεοντολογίας φαντάζομαι θα καλέσει και θα εξετάσει τους 70 που με καταγγέλλουν και θα εισηγηθεί στην Κεντρική Επιτροπή […] Αν διαγραφώ για τους λόγους της καταγγελίας, επειδή δηλαδή είπα την άποψή μου, θα είναι μεγάλη μου τιμή!».
«Δεν φοβάμαι τη διαγραφή, διότι μεγάλωσα πολιτικά σε κόμματα του προοδευτικού κόσμου που δεν φοβηθήκαμε ποτέ να καταθέσουμε τις απόψεις μας» σημείωσε και επανέλαβε τη θέση του για την ανάγκη συγκρότησης ενός κοινού μετώπου της Κεντροαριστεράς απέναντι στην κυβέρνηση.
«Η γνώμη μου είναι ότι ο Αλέξης Τσίπρας, ο Γιώργος Παπανδρέου και πολλά άλλα στελέχη του προοδευτικού κόσμου έχουν χρέος να αναλάβουν πρωτοβουλίες» τόνισε…
Ο Χρήστος Σπίρτζης τάχθηκε κατά της διαγραφής του Παύλου Πολάκη.
«Αυτά τα ζητήματα αντιμετωπίζονται με πολιτική καταδίκη, αλλά όχι με διαγραφές» είπε για τον βουλευτή Χανίων.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης