Τελευταία Νέα
Speculator

Αποκάλυψη: Ο πολλαπλά αμειφθείς Ραντανπλάν των Αγροτικών Ενισχύσεων στον ΟΠΕΚΕΠΕ - Γεια σου, Μάκη, με τα ωραία σου

Αποκάλυψη: Ο πολλαπλά αμειφθείς Ραντανπλάν των Αγροτικών Ενισχύσεων στον ΟΠΕΚΕΠΕ - Γεια σου, Μάκη, με τα ωραία σου
Το αρχαίο λογισμικό που ξαναπληρώθηκε
Με όρους Ραντανπλάν εξελίσσεται το έργο της συλλογής των δηλώσεων ΟΣΔΕ για το σύνολο των 650.000 δικαιούχων καθώς είναι αμφίβολο πια πότε θα ολοκληρωθεί η διαδικασία καταγραφής των εκμεταλλεύσεων και των ενισχύσεων που αιτούνται για το 2024.
Ο ΟΠΕΚΕΠΕ ο υπεύθυνος οργανισμός για τη συλλογή των αιτήσεων ΟΣΔΕ ως άλλος Ραν ταν Πλαν θεωρεί το σύνολο των παραγωγικών φορέων που αναπτύσσονται γύρω από τη διαχείριση των ενισχύσεων ανόητους και τον εαυτό του το μόνο έξυπνο ενώ ικανός είναι κατά τον ΟΠΕΚΕΠΕ μόνο ο ισόβιος Τεχνικός Σύμβουλος που από το 2009 σερβίρει ανελλιπώς το ίδιο φαγητό χωρίς καμία αλλαγή στη συνταγή και μάλιστα φέτος αν και πρόκειται για νέα προγραμματική περίοδο 2023-2027 δεν το ανακάτεψε καν.
Οι χάρτες του 2017 ανέβηκαν και φάνηκαν στο Πανελλήνιο διαβαθμισμένες περιοχές!
Το ίδιο το λογισμικό που ανέβηκε στο gov είναι αρχαίο και αγορασμένο ξανά και ξανά από το 2010 και μετά πολλές πολλές φορές όπως φαίνεται στον παρακάτω πίνακα των αναρτημένων πράξεων στο Διαύγεια.
Εννοείται ότι ο ανάδοχος όλων αυτών των έργων είναι η γνωστή εταιρία διαχειριστής των δεδομένων του Οργανισμού όλα αυτά τα χρόνια φιλικά προσκείμενη με το κύκλωμα των FAUX δικαιωμάτων του εθνικού αποθέματος.
1_753.JPG
2_543.JPG
3_326.JPG
Παρ' όλα αυτά ο Ραν ταν πλαν συνεχίζει ακάθεκτος υποστηρίζοντας πως αυτή είναι η καλύτερη επιλογή αν και έχει φτάσει Αύγουστος κι οι αιτήσεις δεν μπορούν να μαζευτούν οι δικαιούχοι ταλαιπωρούνται καθημερινά για την υποβολή της ενιαίας αίτησης ενίσχυσης την οποία να σημειωθεί η κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας ανέβασε στο gov για περισσότερη διαφάνεια και ευκολία.
Αν και υπήρχε λογισμικό αίτησης ανεβασμένο στο gov o Ραν ταν πλαν θεωρώντας όλους τους άλλους ανόητους και προφανώς έχοντας στο χέρι την κυβέρνηση (απορίας άξιο πως?) κατέβασε σε ένα βράδυ το λειτουργικό λογισμικό για να ανεβάσει αυτό που δεν λειτουργεί αλλά οι κακές γλώσσες λένε ότι ταΐζει συμφέροντα και κλίκες.
Τι σημασία έχει αν δεν λειτουργεί! Τι σημασία έχει αν δεν μπορέσει να πληρωθεί η προκαταβολή των αγροτών στην ώρα της! Ποιο gov και ξε gov;
Όπως λέει χαρακτηριστικά ανώτερος κυβερνητικός παράγοντας σημασία έχει να μην δυσαρεστούνται οι φίλοι μας.
Το τραγικότερο όλων είναι ότι ο Ραν ταν πλαν διαβεβαιώνει δεξιά κι αριστερά ότι θα κάνει τις πληρωμές όπως όπως ενώ ήδη η Ευρωπαϊκή Επιτροπή έχει ζητήσει την περικοπή του 10% των δαπανών για το 2023 στην επιστολή με την οποία ζητείται η αναστολή της διαπίστευσης του ΟΠΕΚΕΠΕ.
Άραγε στην κυβέρνηση έχουν αθροίσει πόσο τους στοιχίζει η επιμονή στον Ραν ταν πλάν? Το μόνο βέβαιο ότι είναι ότι έχει στοιχίσει 5 υπουργούς και πάνε για τον … έκτο
Γιατί ναι μεν οι πληρωμές μπορεί να λέει ο Ραν ταν πλαν ότι θα γίνουν όπως όπως και εκτός gov μια και ο Τεχνικός σύμβουλος δεν ξέρει να το χειρίζεται αλλά ποιες αιτήσεις θα πληρώσει τις μισές τον Οκτώβρη και τις άλλες μισές το Νοέμβρη?
Όπως και να χει ο Ραν ταν πλαν σκέφτεται μόνο τον εαυτό του και αδιαφορεί για τους 650.000 δικαιούχους ενισχύσεων και τις οικογένειες τους οι οποίοι όμως έστειλαν ηχηρό μήνυμα στις ευρωεκλογές ότι δεν αστειεύονται. Προφανώς για τον δύστυχο τον Ραν ταν πλαν οι ευθύνες θα πέσουν πάνω του γιατί κανείς άλλος από τους εμπλεκόμενους δεν θα τις αναλάβει.

ΥΓ :Γεια σου Μάκη με τα ωραία σου. Η κα Μαριάννα της γνωστής οικογενείας έχει πάρει μυρωδιά για το τι ακριβώς συμβαίνει;
ΥΓ1: Επανερχόμαστε με ακόμα … καλύτερες αρπαχτές εις υγείαν των κορόιδων αγροτών και λοιπών Ελλήνων φορολογουμένων

Νίκος Καρούτζος
nkaroutzos@gmail.com
www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης