Τελευταία Νέα
Πολιτική

Δημητροκάλλης (ανεξάρτητος βουλευτής): Μεγάλες οι ευθύνες της ΝΔ για το εκλογικό αποτέλεσμα στην Χειμάρρα

Δημητροκάλλης (ανεξάρτητος βουλευτής): Μεγάλες οι ευθύνες της ΝΔ για το εκλογικό αποτέλεσμα στην Χειμάρρα

Δυναμική τοποθέτηση από τον ανεξάρτητο βουλευτή

Σχετικά Άρθρα
Σε μία δήλωση με έντονο ύφος, ο ανεξάρτητος βουλευτής της Α' Ανατολικής Αττικής, Γιάννης Δημητροκάλλης, κατηγορεί την κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας για την στάση της στις εκλογές στη Χειμάρρα, υπογραμμίζοντας τις σοβαρές συνέπειες που αυτή είχε για τους Έλληνες της Βορείου Ηπείρου.
«Η Νέα Δημοκρατία, με την επιζήμια στάση της απέναντι στις εκλογές στη Χειμάρρα, έδειξε για άλλη μια φορά πόσο μακριά βρίσκεται από τις πραγματικές ανάγκες και αγωνίες των Ελλήνων της Βορείου Ηπείρου», ανέφερε χαρακτηριστικά ο κ. Δημητροκάλλης.
«Η υποβάθμιση της φυλάκισης του κ. Φρέντη Μπελέρη σε κομματικό ζήτημα αντί για ένα κρίσιμο εθνικό θέμα είναι ενδεικτική της ανικανότητας και της έλλειψης πολιτικής βούλησης να σταθεί στο ύψος των περιστάσεων.
Αντί να υπερασπιστεί τα δικαιώματα των Ελλήνων της Βόρειας Ηπείρου, η Νέα Δημοκρατία επέλεξε να ασχοληθεί με μικροπολιτικές σκοπιμότητες, αδιαφορώντας για την ουσία».
Ο βουλευτής δεν παρέλειψε να αναφερθεί και στις παρατυπίες της εκλογικής διαδικασίας, που, όπως καταγγέλλει, υποκινήθηκαν από την αλβανική κυβέρνηση.
«Επιπλέον, η απροθυμία της να ασχοληθεί σοβαρά με τις παρατυπίες στην εκλογική διαδικασία, που υποκινήθηκαν από την αλβανική κυβέρνηση, αποδεικνύει την πλήρη έλλειψη ευθύνης και δέσμευσης για την προστασία της βούλησης των εκλογέων.»
Ολοκληρώνοντας τη δήλωσή του, ο κ. Δημητροκάλλης επισήμανε τους κινδύνους που εγκυμονεί η στάση της Νέας Δημοκρατίας για την ασφάλεια των Ελλήνων ομογενών.
«Η Νέα Δημοκρατία, με την αδιαφορία της, θέτει σε κίνδυνο την ασφάλεια των Ελλήνων ομογενών, αποδεικνύοντας πως δεν μπορεί να ανταποκριθεί στα εθνικά μας θέματα.
Η πολιτική αυτή αμέλεια δεν μπορεί να γίνει αποδεκτή από κανέναν που πραγματικά νοιάζεται για την πατρίδα και την εθνική αξιοπρέπεια».

Ακολουθεί η δήλωση:

“Η Νέα Δημοκρατία, με την επιζήμια στάση της απέναντι στις εκλογές στη Χειμάρρα, έδειξε για άλλη μια φορά πόσο μακριά βρίσκεται από τις πραγματικές ανάγκες και αγωνίες των Ελλήνων της Βορείου Ηπείρου.
Η υποβάθμιση της φυλάκισης του κ. Φρέντη Μπελέρη σε κομματικό ζήτημα αντί για ένα κρίσιμο εθνικό θέμα είναι ενδεικτική της ανικανότητας και της έλλειψης πολιτικής βούλησης να σταθεί στο ύψος των περιστάσεων.
Αντί να υπερασπιστεί τα δικαιώματα των Ελλήνων της Βόρειας Ηπείρου, η Νέα Δημοκρατία επέλεξε να ασχοληθεί με μικροπολιτικές σκοπιμότητες, αδιαφορώντας για την ουσία.
Επιπλέον, η απροθυμία της να ασχοληθεί σοβαρά με τις παρατυπίες στην εκλογική διαδικασία, που υποκινήθηκαν από την αλβανική κυβέρνηση, αποδεικνύει την πλήρη έλλειψη ευθύνης και δέσμευσης για την προστασία της βούλησης των εκλογέων.
Η Νέα Δημοκρατία, με την αδιαφορία της, θέτει σε κίνδυνο την ασφάλεια των Ελλήνων ομογενών, αποδεικνύοντας πως δεν μπορεί να ανταποκριθεί στα εθνικά μας θέματα.
Η πολιτική αυτή αμέλεια δεν μπορεί να γίνει αποδεκτή από κανέναν που πραγματικά νοιάζεται για την πατρίδα και την εθνική αξιοπρέπεια.

Δημητροκάλλης Ιωάννης
Ανεξάρτητος Βουλευτής
Α' Ανατολικής Αττικής”

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης