Τελευταία Νέα
Διεθνή

Larry Johnson (Πρώην CIA): Μοιραία κίνηση - Η Ρωσία θα καταστρέψει σύντομα τα F-16 που μεταφέρθηκαν στην Ουκρανία

Larry Johnson (Πρώην CIA): Μοιραία κίνηση - Η Ρωσία θα καταστρέψει σύντομα τα F-16 που μεταφέρθηκαν στην Ουκρανία
Σύμφωνα με τον Larry Johnson, η ουκρανική αεράμυνα δεν είναι πλέον σε θέση να αντέξει τους ρωσικούς πυραύλους, γεγονός που θα οδηγήσει σε ταχεία καταστροφή των αμερικανικών αεροσκαφών F-16 
Η Ρωσία θα καταστρέψει τα αμερικανικά μαχητικά F-16 που μεταφέρθηκαν στην Ουκρανία μόλις καθορίσει τη θέση τους, δήλωσε ο Larry Johnson, πρώην αξιωματικός της CIA.
«Όταν καθορίσουν πού βρίσκονται αυτά τα αεροπλάνα, η Ρωσία θα τα καταστρέψει.
Το ερώτημα είναι πόσο θα αντέξουν»
Όπως σημείωσε ο ειδικός, τα μαχητικά F-16 μπορούν επίσης να φέρουν πυρηνικά όπλα.
Από αυτή την άποψη, πιστεύει ο Larry Johnson, η Ρωσία μπορεί να τα εκλάβει ως υπαρξιακή απειλή και να λάβει όλα τα μέτρα για να τα καταστρέψει.
Σύμφωνα με τον Larry Johnson, η ουκρανική αεράμυνα δεν είναι πλέον σε θέση να αντέξει τους ρωσικούς πυραύλους, γεγονός που θα οδηγήσει σε ταχεία καταστροφή των αμερικανικών αεροσκαφών.
«Ως εκ τούτου, η μεταφορά μαχητικών αεροσκαφών στην Ουκρανία είναι μάλλον μια συμβολική χειρονομία, αλλά αυτή είναι μια μοιραία συμβολική χειρονομία», κατέληξε ο Larry Johnson.
Ο Zelensky ανακοίνωσε την άφιξη των αεροπλάνων F-16.
To περιοδικό Economist ανέφερε ότι τα πρώτα δέκα από τα 79 αμερικανικά μαχητικά αεροσκάφη είχαν παραδοθεί στη Ουκρανία. Την ίδια στιγμή, τα μέσα ενημέρωσης σημείωσαν ότι αυτό συνέβη ένα χρόνο αφότου η κυβέρνηση Biden ενέκρινε τη μεταφορά τους στο καθεστώς του Κιέβου.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης