Τελευταία Νέα
Κρυπτονομίσματα

Ο Warren Buffett αισθάνεται οικονομικό κραχ – Η Wall Street και τα κρυπτονομίσματα σε πανικό

Ο Warren Buffett αισθάνεται οικονομικό κραχ – Η Wall Street και τα κρυπτονομίσματα σε πανικό
Οι προπωλήσεις κρυπτονομισμάτων που αξιοποιούν καινοτόμες λειτουργίες και χαρακτηριστικά, φαίνεται να προσελκύουν ακόμη έντονο ενδιαφέρον

Ο Warren Buffett, γνωστός και ως ο «Oracle of Omaha» έχει προκαλέσει μεγάλη ανησυχία στην επενδυτική αγορά με τις τελευταίες του κινήσεις. Η απόφαση του να πουλήσει σχεδόν το μισό από τα μερίδια της Berkshire Hathaway στην Apple, αξίας πάνω από 80 δισεκατομμύρια δολάρια, προκάλεσε σοκ στις χρηματοπιστωτικές αγορές. Η ενέργεια αυτή βασίζεται στην πεποίθηση του Buffett ότι οι μετοχές είναι υπερτιμημένες και ότι η αγορά οδεύει προς μια μεγάλη πτώση.

Αγορά Meme Games

Η άποψη του Warren Buffett για μια επερχόμενη πτώση της αγοράς

Ο Warren Buffett φημίζεται για τις επενδυτικές του αποφάσεις και συχνά επηρεάζει την αγορά. Αυτή τη φορά, οι αποφάσεις του βασίζονται στον αγαπημένο του τεχνικό δείκτη, αυτόν δηλαδή που συγκρίνει την απόδοση των μετοχών με το ΑΕΠ των ΗΠΑ. Ένας δείκτης ο οποίος φαίνεται να έχει φτάσει σε ακραία επίπεδα, υποδεικνύοντας ότι είναι καιρός, ο μεγαλοεπενδυτής, να μειώσει το ρίσκο, πωλώντας μεγάλο μέρος των μετοχών του.
Η κίνηση αυτή είχε άμεσο αντίκτυπο στη Wall Street, όπου οι τεχνολογικές μετοχές κατέρρευσαν, ενώ και τα κρυπτονομίσματα ακολούθησαν με σημαντικές πτώσεις. Το Bitcoin, το Ethereum και άλλα ψηφιακά περιουσιακά στοιχεία, είδαν μέχρι και διψήφιες μειώσεις, καθώς οι επενδυτές άρχισαν να πωλούν τα χαρτοφυλάκιά τους φοβούμενοι ένα επικείμενο κραχ.

Ο αντίκτυπος των αποφάσεων του Buffett

Οι κινήσεις του Buffett, ενός από τους πιο σεβαστούς επενδυτές της γενιάς του, παρακολουθούνται στενά από επενδυτές παγκοσμίως. Όταν δηλώνει ότι η αγορά είναι υπερτιμημένη, οι επενδυτές τον ακολουθούν. Αυτή τη φορά, οι εκτιμήσεις του για τις μετοχές και τα κρυπτονομίσματα δημιούργησαν ένα κλίμα ανασφάλειας, το οποίο εντάθηκε από τις υψηλές εκτιμήσεις για τα επιτόκια από την Τράπεζα της Ιαπωνίας και τα αδύναμα οικονομικά δεδομένα από τις Ηνωμένες Πολιτείες Αμερικής.

Σε ποια κρυπτονομίσματα αξίζει να επενδύσω τώρα

Παρά τις αναταράξεις στην αγορά και την μεγάλη πτώση σε όλα τα κορυφαία crypto coin, οι προπωλήσεις κρυπτονομισμάτων που αξιοποιούν καινοτόμες λειτουργίες και χαρακτηριστικά, φαίνεται να προσελκύουν ακόμη έντονο ενδιαφέρον. Μάλιστα, μια από τις πιο δημοφιλείς κατηγορίες κρυπτονομισμάτων η οποία φαίνεται να αψηφά και τις πιο πτωτικές αγορές, είναι τα meme coins.
Ωστόσο, δεν προσφέρουν όλα τα νέα έργα τις ίδιες προοπτικές. Κάποια από αυτά, φαίνεται να κερδίζουν μεγαλύτερο ενδιαφέρον, τόσο για τα χαρακτηριστικά που προσφέρουν, όσο και για την ισχυρή κοινότητα υποστηρικτών που καταφέρνουν να δημιουργήσουν.
Αυτή τη στιγμή, τα νέα κρυπτονομίσματα που θεωρούμε ότι θα μπορούσαν να ξεχωρίσουν στην αγορά και να επιφέρουν σημαντικές επιδόσεις από μια επένδυση, είναι το Meme Games ($MGMES) και το Pepe Unchained ($PEPU).

Meme Games ($MGMES)

Το Meme Games είναι ένα νέο meme coin που προσελκύει το ενδιαφέρον των επενδυτών με την καινοτόμο προσέγγιση του. Σκοπός του είναι να συνδυάσει τη διασκέδαση των memes με τη δύναμη των κρυπτονομισμάτων, προσφέροντας μια μοναδική εμπειρία. Με κύρια θεματολογία του τους Ολυμπιακούς αγώνες, το Meme Games προσφέρει μια πρωτοποριακή προπώληση με ένα είδος παιχνιδοποίησης που σίγουρα δεν περνάει απαρατήρητο. 

Αγορά Meme Games

Pepe Unchained ($PEPU)

Το Pepe Unchained είναι άλλο ένα ανερχόμενο meme coin που έχει ήδη συγκεντρώσει αρκετά εκατομμύρια δολάρια στην προπώληση του. Το $PEPU είναι γνωστό για το γεγονός ότι λανσάρει το δικό του Layer-2 blockchain, με ταχύτητες συναλλαγών έως και 100 φορές ταχύτερες από το Ethereum blockchain, καθώς και πολύ χαμηλότερα τέλη. Αυτό το κάνει ελκυστικό για επενδυτές που αναζητούν υψηλές αποδόσεις και καινοτόμες τεχνολογίες. Μάλιστα, το έργο δεν περιορίζεται στα αστεία memes και τη δική του αλυσίδα μπλοκ, αλλά προσφέρει και παθητικό εισόδημα μέσω της λειτουργίας πονταρίσματος (staking).

Αγορά Pepe Unchained 

Δήλωση αποποίησης ευθυνών
Το παρόν άρθρο παρέχεται αποκλειστικά για ενημερωτικούς σκοπούς. Αποτελεί προσωπική άποψη του γράφοντος και δεν αποτελεί προτροπή για αγορά ή πώληση οποιουδήποτε τίτλου, προϊόντος, υπηρεσίας ή επένδυσης.
Οι πληροφορίες δεν υπάρχει εξασφάλιση ότι είναι πλήρεις ή ακριβείς.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης