Τελευταία Νέα
Πολιτική

ΣΥΡΙΖΑ: Ώρα αποφάσεων για τη διαγραφή Σπίρτζη στην Επιτροπή Δεοντολογίας - Γαιτί δεν θα παραστεί, τι απαντά

ΣΥΡΙΖΑ: Ώρα αποφάσεων για τη διαγραφή Σπίρτζη στην Επιτροπή Δεοντολογίας - Γαιτί δεν θα παραστεί, τι απαντά
«Στα προοδευτικά κόμματα δεν υπάρχει διαγραφή γιατί κάποιο στέλεχος εξέφρασε την άποψή του», δήλωσε ο χρ. Σπίρτζης
Σχετικά Άρθρα
Ώρα αποφάσεων στη συνεδρίαση της Επιτροπής Δεοντολογίας του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, σχετικά με το αίτημα 70 μελών του κόμματος για διαγραφή του Χρήστου Σπίρτζη.
Ο κ. Σπίρτζης έχει ξεκαθαρίσει ότι δεν θα ανταποκριθεί στο κάλεσμα της Επιτροπής, λέγοντας χαρακτηριστικά το προηγούμενο 24ωρο πως «η Επιτροπή Δεοντολογίας φαντάζομαι θα καλέσει και θα εξετάσει τους 70 που με καταγγέλλουν και θα εισηγηθεί στην Κεντρική Επιτροπή […] Αν διαγραφώ για τους λόγους της καταγγελίας, επειδή δηλαδή είπα την άποψή μου, θα είναι μεγάλη μου τιμή!».
Μάλιστα, ο πρώην υπουργός μιλώντας στο OPEN σήμερα (5/8) τόνισε πως «στα προοδευτικά κόμματα δεν υπάρχει διαγραφή γιατί κάποιο στέλεχος εξέφρασε την άποψή του» , εκτιμώντας ότι δεν θα διαγραφεί, ενώ πρόσθεσε ότι «αυτό που γίνεται στην αντιπολίτευση είναι καταστροφικό».
Υπενθυμίζεται ότι με επιστολή τους στις 11/7 τα 70 μέλη του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ ζητούσαν από τον πρόεδρο του κόμματος, Στ. Κασσελάκη, την παραπομπή του Χρ. Σπίρτζη στην Επιτροπή Δεοντολογίας με το ερώτημα της διαγραφής του, κατηγορώντας τον για αντικαταστατική και αντικομματική συμπεριφορά και υποστηρίζοντας ότι λειτουργεί με ατομική ατζέντα «αμφισβητώντας ανοιχτά τόσο την επάρκεια του νεοεκλεγέντος Προέδρου, όσο και τη δυνατότητα του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ να αποτελέσει τον κυρίαρχο πόλο που θα αμφισβητήσει την κυριαρχία του Κ. Μητσοτάκη».

Η συνεδρίαση

Κατά τη συνεδρίαση της Επιτροπής Δεοντολογίας του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ θα συζητηθεί το ενδεχόμενο λήψης πειθαρχικών μέτρων σε βάρος του Χρ. Σπίρτζη, με το ενδεχόμενο της παραπομπής του προς διαγραφή να βρίσκεται στο τραπέζι.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης