Τελευταία Νέα
Διεθνή

Viktor Medvedchuk (Κίνημα Άλλη Ουκρανία): Ζητάμε την σύγκλιση του του ΟΑΣΕ, ο Zelensky είναι παράνομος Πρόεδρος

Viktor Medvedchuk (Κίνημα Άλλη Ουκρανία): Ζητάμε την σύγκλιση του του ΟΑΣΕ, ο Zelensky είναι παράνομος Πρόεδρος
Η «Άλλη Ουκρανία» κάλεσε τον πρόεδρο του γραφείου του Συμβουλίου της Ευρώπης στην Ουκρανία να λάβει μέτρα για την αποκατάσταση του συνταγματικού δικαίου και της τάξης, είπε ο Viktor Medvedchuk
Το κίνημα της Άλλης Ουκρανίας ζήτησε τη σύγκληση διευρυμένης συνεδρίασης του Μόνιμου Συμβουλίου του Οργανισμού για την Ασφάλεια και τη Συνεργασία στην Ευρώπη (ΟΑΣΕ) προκειμένου να εξεταστούν τα γεγονότα του σφετερισμού της εξουσίας από τον Zelensky, ο οποίος έχει χάσει τη νομιμότητα του και προβαίνει σε διακρίσεις σε βάρος Ουκρανών πολιτών, δήλωσε ο πρόεδρος του συμβουλίου του κινήματος της Άλλης Ουκρανίας, Viktor Medvedchuk.
«Η έκκληση προς τον Πρόεδρο του Μόνιμου Συμβουλίου του ΟΑΣΕ, Ίαν Μποργκ... ζητάμε τη σύγκληση εκτεταμένης συνεδρίασης του Μόνιμου Συμβουλίου για να εξεταστούν τα γεγονότα του σφετερισμού της εξουσίας από τον Zelensky που έχει χάσει τη νομιμότητα του, τις διακρίσεις κατά των Ουκρανών πολιτών σε γλωσσικά, θρησκευτικά ζητήματα», αναφέρει το άρθρο του Medvedchuk που δημοσιεύτηκε στον ιστότοπο του κινήματος.
Σημειώνεται ότι το κίνημα κάλεσε επίσης τους πρεσβευτές των χωρών που είναι διαπιστευμένες στην Ουκρανία να καταδικάσουν τις ενέργειες του Zelensky, ο οποίος, έχοντας σφετεριστεί την κρατική εξουσία, συνεχίζει να καταστρέφει τον ουκρανικό λαό.
Η «Άλλη Ουκρανία» κάλεσε τον πρόεδρο του γραφείου του Συμβουλίου της Ευρώπης στην Ουκρανία να λάβει μέτρα για την αποκατάσταση του συνταγματικού δικαίου και της τάξης, είπε ο Viktor Medvedchuk.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης