Τελευταία Νέα
Διεθνή

Ολέθριο χτύπημα: Δύο συστήματα αεράμυνας Buk των Ουκρανών καταστράφηκαν ολοσχερώς μετά από επίθεση πυραύλων

Ολέθριο χτύπημα: Δύο συστήματα αεράμυνας Buk των Ουκρανών καταστράφηκαν ολοσχερώς μετά από επίθεση πυραύλων
Δραματικές απώλειες για τους Ουκρανούς 
Δύο αντιαεροπορικά πυραυλικά συστήματα Buk των Ενόπλων Δυνάμεων της Ουκρανίας (AFU) καταστράφηκαν στην περιοχή Sumy μετά από πυραυλική επίθεση των Ρώσων, σύμφωνα με το πρακτορείο TASS.
Εν τω μεταξύ, παρελθόν... αποτελούν 16 τεθωρακισμένα των Ουκρανών, συμπεριλαμβανομένων έξι αρμάτων μάχης μετά την επίθεση στα ρωσικά κρατικά σύνορα στην περιοχή του Kursk, σύμφωνα με το ρωσικό υπουργείο Άμυνας.
Η επιχειρησιακή-τακτική και επίθεση της αεροπορίας των Ενόπλων Δυνάμεων της Ουκρανίας στις περιοχές των οικισμών Basovka, Zhuravka, Khoten, Yunakovka, Belovody, Khrapovshchiny έληξε άδοξα, αφού καταστράφηκαν 16 μονάδες τεθωρακισμένων οχημάτων των Ουκρανικών Ενόπλων Δυνάμεων, μεταξύ των οποίων έξι άρματα μάχης, δύο οχήματα μάχης πεζικού, τέσσερα τεθωρακισμένα οχήματα μεταφοράς προσωπικού, τρία τεθωρακισμένα οχήματα μάχης Kozak.

Απελπισμένοι Ουκρανοί: Επιχείρησαν εισβολή στο Kursk… και απωθήθηκαν από τους Ρώσους

Σε απελπιστική κατάσταση είναι οι Ουκρανοί, καθώς τη στιγμή που υφίστανται βαριές απώλειες στο μεγαλύτερο μέρος της πρώτης γραμμής του μετώπου, επιχειρούν κινήσεις αντιπερισπασμού, όπως αυτή που συνέβη νωρίτερα σήμερα Τρίτη 6/8 το πρωί, όταν και προσπάθησαν να εισβάλλουν στο έδαφος της επαρχίας Kursk στη Ρωσία.
Η απόπειρα των Ουκρανών αποκρούστηκε αποτελεσματικά από τις ρωσικές στρατιωτικές και συνοριακές δυνάμεις.
Σε δηλώσεις του ο αναπληρωτής κυβερνήτης του Kursk, Alexey Smirnov υποστήριξε ότι οι προσπάθειες των Ουκρανών έγιναν στις συνοικίες Sudzhansky και Korenevsky.
Πάντως, ο Smirnov ανέφερε ότι εξαιτίας των ουκρανικών βομβαρδισμών τραυματίστηκαν 5 άνθρωποι, εκ των οποίων τα 3 είναι παιδιά.

www.bankingnews.gr 

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης