Τελευταία Νέα
Κοινωνία

Ο Δήμαρχος Αλίμου καταγγέλλει: Ξήλωσαν τα δέντρα από το παραλιακό μέτωπο, οι νυχτόβιοι αλήτες ξαναχτύπησαν

Ο Δήμαρχος Αλίμου καταγγέλλει: Ξήλωσαν τα δέντρα από το παραλιακό μέτωπο, οι νυχτόβιοι αλήτες ξαναχτύπησαν
Την ώρα των εργασιών φύτευσης, η παρακείμενη επιχείρηση (που μάλιστα έχει καταπατήσει και καταλάβει αυθαίρετα παραλιακό χώρο) προσπάθησε να παρεμποδίσει και να σταματήσει τις εργασίες, καλώντας την Αστυνομία
"Άνομα συμφέροντα" και "στοιχεία της νύχτας" καταγγέλλει ο Ανδρέας Κονδύλης, δήμαρχος Αλίμου, ο οποίος με ανάρτησή του στο Facebook, αποκάλυψε ότι άγνωστοι ξήλωσαν τα δέντρα που φύτευσε ο Δήμος στο παραλιακό μέτωπο.
Όπως ανέφερε, την ώρα που γινόντουσαν οι εργασίες φύτευσης από τα αρμόδια συνεργεία, μία "παρακείμενη επιχείρηση (που μάλιστα έχει καταπατήσει και καταλάβει αυθαίρετα παραλιακό χώρο) προσπάθησε να παρεμποδίσει και να σταματήσει τις εργασίες, καλώντας την Αστυνομία".
"Οι αστυνομικοί που ήρθαν γέλαγαν με την "καταγγελία" της επιχείρησης σε βάρος του Δήμου, όμως πήραν στο Αστυνομικό Τμήμα τον Αντιδήμαρχο Περιβάλλοντος και οι εργασίες καθυστέρησαν, μέχρι να ξεκαθαρίσει η κατάσταση. Σήμερα το πρωί το συνεργείο του Δήμου, που πήγε για να συνεχίσει τις φυτεύσεις, με έκπληξη διαπίστωσε ότι τα φυτεμένα δέντρα είχαν εξαφανιστεί!" συνέχισε ο δήμαρχος.
Ο κ. Κονδύλης έκανε λόγο για θράσος και αλητεία, "ανεβάζοντας" μάλιστα και τις φωτογραφίες, με τα σημάδια στο έδαφος από τα δέντρα που ξηλώθηκαν.
"Είναι για μια ακόμα φορά σαφές: η παραλία του Αλίμου τελεί κάτω από ένα ιδιότυπο καθεστώς κατάληψης και ελέγχου από άνομα συμφέροντα και στοιχεία της νύχτας. Τίποτα δεν μπορεί να γίνει στην παραλία Αλίμου, ούτε καν να φυτεύσει ο Δήμος, αν δεν το εγκρίνουν οι "παραλιάρχες"..." κατέληξε με νόημα.
Χθες το Τμήμα Πρασίνου του Δήμου μας φύτευσε πανέμορφα μεγάλα δένδρα μπαμπού στο παραλιακό μέτωπο.
Την ώρα των εργασιών φύτευσης, η παρακείμενη επιχείρηση (που μάλιστα έχει καταπατήσει και καταλάβει αυθαίρετα παραλιακό χώρο) προσπάθησε να παρεμποδίσει και να σταματήσει τις εργασίες, καλώντας την Αστυνομία.
Οι αστυνομικοί που ήρθαν γέλαγαν με την "καταγγελία" της επιχείρησης σε βάρος του Δήμου, όμως πήραν στο Αστυνομικό Τμήμα τον Αντιδήμαρχο Περιβάλλοντος και οι εργασίες καθυστέρησαν, μέχρι να ξεκαθαρίσει η κατάσταση.
Σήμερα το πρωί το συνεργείο του Δήμου, που πήγε για να συνεχίσει τις φυτεύσεις, με έκπληξη διαπίστωσε ότι τα φυτεμένα δέντρα είχαν εξαφανιστεί!
Ναι, σωστά καταλάβατε: κατά τη διάρκεια της νύχτας, άγνωστα άτομα έσκαψαν, ξήλωσαν τα φυτεμένα δένδρα, τα έκλεψαν και τα απομάκρυναν από το σημείο!
Η ασυδοσία, η αυθαιρεσία, το θράσος και η αλητεία σε πλήρη (νυχτερινή) δράση ξανά στην παραλία μας!
Είναι για μια ακόμα φορά σαφές: η παραλία του Αλίμου τελεί κάτω από ένα ιδιότυπο καθεστώς κατάληψης και ελέγχου από άνομα συμφέροντα και στοιχεία της νύχτας. Τίποτα δεν μπορεί να γίνει στην παραλία Αλίμου, ούτε καν να φυτεύσει ο Δήμος, αν δεν το εγκρίνουν οι "παραλιάρχες"...
Στις πρώτες δύο φωτογραφίες, το προσωπικό του Τμήματος Πρασίνου κάνει τις φυτεύσεις (εχθές). Στην τρίτη φωτογραφία (σήμερα πρωί), οι λάκοι που έχουν απομείνει από τα δέντρα που ξήλωσαν και εξαφάνισαν κατά τη διάρκεια της νύχτας...

www.bankingnews.gr 

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης