Τελευταία Νέα
Διεθνή

Wall: Νέα, δυναμική άνοδος μετά το κραχ – Στο +1,4% ο S&P 500, o Nasdaq +2%

Wall: Νέα, δυναμική άνοδος μετά το κραχ – Στο +1,4% ο S&P 500, o Nasdaq +2%
Θετικά πρόσημα στο αμερικανικό χρηματιστήριο…
Ράλι σημειώνουν για δεύτερη διαδοχική ημέρα οι βασικοί δείκτες στη Wall Street, μετά το κραχ της Δευτέρας 5 Αυγούστου, που σηματοδότησε τη χειρότερη συνεδρίαση την τελευταία διετία.
Αν μη τι άλλο, οι επενδυτές προσπαθούν να ανακτήσουν μέρος –τουλάχιστον– του εδάφους που χάθηκε λόγω των ζημιών που υπέστησαν.
Ειδικότερα, ο δείκτης Dow Jones σημειώνει αύξηση +0,8% στις 39.281 μον., ο δείκτης S&P 500 ενισχύεται +1,4% στις 5.311 μον., ενώ ο δείκτης Nasdaq καταγράφει άνοδο +2% στις 16.688 μον.

Στο ταμπλό, ο μετοχές της Super Micro Computer υποχωρούσαν περσσότερο από 14%, καθώς η εταιρεία διέψευσε τις προσδοκίες.
Η Airbnb υποχωρούσε 16% μετά την έκδοση απογοητευτικών αποτελεσμάτων για το β’ τρίμηνο.

Παρά την άνοδο, τους πραγματικά ταραχώδεις καιρούς ακόμη δεν τους έχουμε δει…, σύμφωνα με τον επικεφαλής παγκόσμιου στρατηγικού αναλυτή της LPL Financial Quincy Krosby.
«Το μόνιμο ερώτημα τώρα είναι εάν αμβλύνονται οι ανησυχίες που ώθησαν την αγορά σε έναν καταρράκτη πωλήσεων», είπε.
«Οι θύλακες αστάθειας αναμένεται να συνεχίσουν να υπάρχουν.
Ο Αύγουστος και ο Σεπτέμβριος θα δώσουν τη θέση τους σε μια πιο ήρεμη περίοδο, ωστόσο είναι σημαντικό να θυμόμαστε ότι οι θύλακες ευκαιριών βρίσκονται πάντα στην άλλη πλευρά της καταιγίδας».
Από την άλλη, οι επενδυτές ίσως αποκτήσουν λόγο να αισιοδοξούν χάρη στα εταιρικά αποτελέσματα τριμήνου συνολικά, λέει ο ιδρυτής της Vital Knowledge Adam Crisafulli.
«Είχαμε κάποια αποτελέσματα τριμήνου τις τελευταίες 12 ώρες που ήταν κάπως ενθαρρυντικά» είπε στην εκπομπή «Closing Bell: Overtime» του CNBC την Τρίτη.
«Σίγουρα υπήρξε επιβράδυνση και ψύξη της οικονομίας, αλλά η εταιρική Αμερική εξελίσσεται και παράγει αρκετά υγιή κέρδη».

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης