Τελευταία Νέα
Αυτοκίνητο

Ford: Η σχεδίαση του νέου Capri

tags :
Ford: Η σχεδίαση του νέου Capri
Η Ford αναβιώνει το θρυλικό όνομα του Capri, παρουσιάζοντας ένα νέο, αμιγώς ηλεκτρικό SUV που συνδυάζει την πλούσια κληρονομιά της μάρκας με τις σύγχρονες σχεδιαστικές τάσεις.
Το νέο Ford Capri, με την έντονη και εμβληματική εξωτερική σχεδίασή του, υπόσχεται να προσφέρει μία μοναδική εμπειρία οδήγησης. Η σχεδίαση του νέου Ford Capri παραπέμπει σε coupe SUV, με χαρακτηριστική οροφή και έντονα σμιλευμένες εξωτερικές γραμμές που εξασφαλίζουν κορυφαία αεροδυναμική απόδοση. Το μαύρο χρώμα στις εμπρός κολόνες και τα περιγράμματα των παραθύρων προσθέτουν έναν σπορτίφ χαρακτήρα στο αυτοκίνητο, δημιουργώντας ένα προφίλ που εντυπωσιάζει. Στο εμπρός μέρος του Capri κυριαρχούν τα LED φωτιστικά σώματα με τέσσερις χαρακτηριστικές «υπογραφές» στο εσωτερικό τους, τα οποία ενώνονται οπτικά μέσω ενός μαύρου γραφικού στοιχείου. Αυτό το χαρακτηριστικό αποτελεί μια σύγχρονη ερμηνεία του κλασικού Capri, προσδίδοντας στο νέο SUV μια αναγνωρίσιμη ταυτότητα.
Το πίσω μέρος του νέου Ford Capri θυμίζει το εμβληματικό σπορ κουπέ μοντέλο του παρελθόντος. Τα τεσσάρων στοιχείων φωτιστικά σώματα και το μαύρο στοιχείο πλήρους πλάτους ανάμεσά τους, προσφέρουν μια εντυπωσιακή εμφάνιση.
Η μεγάλη πέμπτη πόρτα αποκαλύπτει έναν ευρύχωρο χώρο αποσκευών με χωρητικότητα που φτάνει τα 572 λίτρα (διαβάστε περισσότερα)

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης