Τελευταία Νέα
Διεθνή

Ηχηρή παρέμβαση Dugin (Ρωσία) για Kursk: Απίστευτη πρόκληση των Ουκρανών - Να απαντήσουμε απευθείας μέσα στο Κίεβο

Ηχηρή παρέμβαση Dugin (Ρωσία) για Kursk: Απίστευτη πρόκληση των Ουκρανών - Να απαντήσουμε απευθείας μέσα στο Κίεβο
«Οι Ένοπλες Δυνάμεις της Ουκρανίας πραγματοποίησαν μια πράξη άμεσης εισβολής στο ρωσικό έδαφος» τόνισε χαρακτηριστικά ο δημοφιλής ρώσος φιλόσοφος και ακτιβιστής
Ο Ρώσος φιλόσοφος Alexander Dugin προέβη σε μια ηχηρή παρέμβαση μετά την απόπειρα εισβολής των Ουκρανών στην περιοχή του Kursk στα ρωσικά σύνορα.
Όπως πρέτρεψε ο ίδιος, οι Ρώσοι πρέπει να απαντήσουν δυναμικά σε αυτή την «απίστευτη πρόκληση» με άμεση, μαζική προέλαση των ρωσικών δυνάμεων προς την ουκρανική πρωτεύουσα.
Ο Dugin τόνισε ότι η επίθεση στην περιοχή του Kursk απαιτεί αποφασιστικές και ευρείας κλίμακας ενέργειες εκ μέρους της Ρωσίας.
Κατά τη γνώμη του, η απάντηση στην εν λόγω πρόκληση πρέπει να είναι τόσο ισχυρή ώστε ο εχθρός να αντιληφθεί τη σοβαρότητα των συνεπειών από τις πράξεις του.
«Οι Ένοπλες Δυνάμεις της Ουκρανίας πραγματοποίησαν μια πράξη άμεσης εισβολής στο ρωσικό έδαφος» τόνισε χαρακτηριστικά ο δημοφιλής ρώσος φιλόσοφος και ακτιβιστής.

Παρέμβαση Putin για επιθέσεις Ουκρανών στο Kursk: Πρόκληση, στοχεύουν άμαχους

Παρέμβαση για τις επιθέσεις των ουκρανικών ενόπλων δυνάμεων στην ρωσική επαρχία Kursk έκανε νωρίτερα ο πρόεδρος της Ρωσίας, Vladimir Putin κατά την έναρξη συνεδρίασης της κυβέρνησης.
Ο Ρώσος πρόεδρος κατηγόρησε το Κίεβο ότι έχει αναλάβει στρατιωτική δράση που συνιστά πρόκληση, καθώς εξαπολύει επιθέσεις κατά μη στρατιωτικών υποδομών.
«Το καθεστώς του Κιέβου έχει αναλάβει άλλη μια μεγάλης κλίμακας πρόκληση και επιτίθεται χρησιμοποιώντας διάφορους τύπους όπλων, συμπεριλαμβανομένων και πυραυλικών επιθέσεων σε πολιτικά κτίρια» υποστήριξε ο Putin.
«Θα ήθελα να πω ότι με βάση τα αποτελέσματα της συνομιλίας μου με τον αναπληρωτή κυβερνήτη της περιφέρειας Kursk, Alexey Smirnov, δόθηκαν οδηγίες σε μια σειρά πολιτικών υπηρεσιών προκειμένου να παράσχουν την απαραίτητη βοήθεια στους κατοίκους της περιοχής.
Ζητώ από την κυβέρνηση να φροντίσει για αυτό χωρίς καθυστέρηση» υπογράμμισε ο Putin, ο οποίος έδωσε εντολή στον πρώτο αντιπρόεδρο της ρωσικής κυβέρνησης Denis Valentinovich Manturov να συντονίσει το κυβερνητικό έργο.
Τα τελευταία 24ωρα καταγράφονται μαζικές επιθέσεις των Ουκρανών κατά του Kursk με πυραύλους και drones ενώ υπήρξε και απόπειρα εισβολής από Ουκρανούς στρατιώτες.
Από τιςεπιθέσεις αυτές οι απώλειες των Ρώσων εκτιμώνται σε τουλάχιστον 28.


www.bankingnews.gr 

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης