Τελευταία Νέα
Πολιτική

Κασσελάκης: Ποιος άλλος θα είχε τόση ανοσία στην αξιοπρέπεια, εκτός από τον 'Άδωνι Γεωργιάδη;

Κασσελάκης: Ποιος άλλος θα είχε τόση ανοσία στην αξιοπρέπεια, εκτός από τον 'Άδωνι Γεωργιάδη;
Κασσελάκης: Ο Πρωθυπουργός και ο Υπουργός Υγείας αλήθεια τι ασφάλιση έχουν επιλέξει; 

"Ποιος υπουργός Υγείας θα μπορούσε να κάνει ποτέ αυτήν τη δήλωση: "Δημόσιο σύστημα υγείας δεν είναι μόνο το κρατικό σύστημα, είναι και το ιδιωτικό"; Ποιος άλλος θα είχε τόση ανοσία στην αξιοπρέπεια, εκτός από τον 'Αδωνι Γεωργιάδη;", σχολιάζει ο Στέφανος Κασσελάκης σε ανάρτησή του.
Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ αναφέρει ότι "πέρα από την αμορφωσιά που αναδεικνύεται από τη δήλωσή του (οι καθηγητές δημοσίου δικαίου σκίζουν σήμερα τα πτυχία τους), προκύπτουν βασικά ερωτήματα: Οι Έλληνες πολίτες που έχουν μόνο δημόσια ασφάλιση, μπορούν στο εξής να επισκέπτονται ιδιωτικά νοσοκομεία και ιδιωτικές κλινικές χωρίς επιπλέον αμοιβή, αφού και αυτά -κατά Γεωργιάδη- ανήκουν στο δημόσιο σύστημα Υγείας;".
 Ο κ. Κασσελάκης αναφέρει ότι προσωπικά έχει επιλέξει να έχει "μόνο δημόσια ασφάλιση στη χώρα μας, ως μία έμπρακτη εμπιστοσύνη και στήριξη στους γιατρούς μας, τους νοσηλευτές μας και τις υπεράνθρωπες προσπάθειες που καταβάλλουν καθημερινά κόντρα στο σύστημα Γεωργιάδη-Μητσοτάκη για πλήρη απαξίωση και διάλυση της δημόσιας Υγείας".
"Ο Πρωθυπουργός και ο Υπουργός Υγείας αλήθεια τι ασφάλιση έχουν επιλέξει; Την πραγματική δημόσια ή την ιδιωτική που σήμερα βαφτίστηκε δημόσια από τον Υπουργό του παραλόγου;", ρωτά και προσθέτει, τέλος, πως "αν πιστεύουν στο δημόσιο σύστημα υγείας, ας ακολουθήσουν το παράδειγμά μου και ας ακυρώσουν όποια ιδιωτική ασφάλιση- που σίγουρα- έχουν".

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης