Τελευταία Νέα
Διεθνή

Abdulmalik (Houthis): Πέμπτη φάση της κλιμάκωσης, η Υεμένη είναι έτοιμη, θα στείλουμε τα drones «Yafa» να γκρεμίσουν το Τελ Αβίβ

Abdulmalik (Houthis): Πέμπτη φάση της κλιμάκωσης, η Υεμένη είναι έτοιμη, θα στείλουμε τα drones «Yafa» να γκρεμίσουν το Τελ Αβίβ
Αυτή η φάση σηματοδοτεί την επέκταση του πεδίου του πολέμου, με προηγμένα μη επανδρωμένα αεροσκάφη και πυραύλους
Σχετικά Άρθρα
Η Υεμένη παραμένει αποφασισμένη να συνεχίσει τον άγριο πόλεμό της εναντίον της προσωρινής ισραηλινής οντότητας για να υποστηρίξει τη δεινή θέση του παλαιστινιακού λαού και τη γενναία αντίσταση στη Γάζα.
Οι Ένοπλες Δυνάμεις της Υεμένης ανακοίνωσαν τη στόχευση του «Τελ Αβίβ» στα βάθη του Ισραήλ με το εξελιγμένο drone «Yafa».
Αυτό συνέπεσε με τον Ηγέτη της Επανάστασης Sayyed Abdulmalik al-Houthi να ανακοίνωσε την έναρξη της πέμπτης φάσης της κλιμάκωσης στην Υεμένη παρουσιάζοντας το «Yafa» ως ένα εξειδικευμένο drone.
Στην ομιλία του, ο ηγέτης δήλωσε ότι οι τελευταίες επιθέσεις από το Ισραήλ σηματοδότησαν την αρχή της πέμπτης φάσης κλιμάκωσης.

Πέμπτη φάση της κλιμάκωσης

Στρατιωτικοί εμπειρογνώμονες και πολιτικοί αναλυτές συμφωνούν ότι αυτή η επιχείρηση είναι άνευ προηγουμένου, περιγράφοντας την ανακοίνωση του ηγέτη ως ιστορική.
Υπογραμμίζουν τη σημασία αυτής της φάσης λόγω της αποκάλυψης σημαντικών στρατιωτικών δυνατοτήτων και ετοιμότητας για κάθε στάδιο.
Ο στρατιωτικός εμπειρογνώμονας Ταξίαρχος Mohammed Al-Khaled εξήγησε τη σημασία της ανακοίνωσης του Abdulmalik al-Houthi για την πέμπτη φάση, παρουσιάζοντας το επίπεδο οπλισμού που έφτασε ο στρατός της Υεμένης και τα αποτελεσματικά όπλα του που στοχεύουν το Ισραήλ εντός παλαιστινιακών εδαφών.
Ο Al-Khaled σημειώνει ότι η πέμπτη φάση της κλιμάκωσης είναι κρίσιμη καθώς οι στρατιωτικές επιχειρήσεις επεκτείνονται στον πυρήνα του εχθρού αφού αγνοήθηκαν οι παγκόσμιες εκκλήσεις για κατάπαυση του πυρός και η ανθρωπιστική βοήθεια στη Γάζα.
Τονίζει ότι ο ηγέτης αναγνωρίζει την αλαζονεία του εχθρού και τα συνεχιζόμενα γενοκτονικά εγκλήματα στη Γάζα, τα οποία οδήγησαν στην ανακοίνωση της πέμπτης φάσης.
Αυτή η φάση σηματοδοτεί την επέκταση του πεδίου του πολέμου, με προηγμένα μη επανδρωμένα αεροσκάφη και πυραύλους που είναι έτοιμοι να παίξουν αποφασιστικό ρόλο εάν το Ισραήλ συνεχίσει τα εγκλήματά του κατά των Παλαιστινίων.
Η πέμπτη φάση σηματοδοτεί την πλήρη ετοιμότητα για τον στρατό της Υεμένης με τα κατάλληλα όπλα που είναι ζωτικής σημασίας σε κάθε μάχη.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης