Τελευταία Νέα
Διεθνή

Ξέσπασμα Zakharova: Το τρομοκρατικό καθεστώς Zelensky επιδίδεται σε ένα ανελέητο κυνήγι κατά των Ρώσων δημοσιογράφων

Ξέσπασμα Zakharova: Το τρομοκρατικό καθεστώς Zelensky επιδίδεται σε ένα ανελέητο κυνήγι κατά των Ρώσων δημοσιογράφων
Τη αποφασιστική καταδίκη των τρομοκρατικών ενεργειών του Κιέβου ζητεί η Μόσχα από τη διεθνή κοινότητα
Tο τρομοκρατικό καθεστώς του Κιέβου έχει αρχίσει ένα πραγματικό και ανελέητο κυνήγι των Ρώσων δημοσιογράφων υποστηρίζει η εκπρόσωπος του Ρωσικού Υπουργείου Εξωτερικών Maria Zakharova, σχολιάζοντας την απόπειρα δολοφονίας κατά του πολεμικού ανταποκριτή Yevgeny Poddubny από τις Ένοπλες Δυνάμεις της Ουκρανίας (AFU).
«Οι μαχητές του τρομοκρατικού καθεστώτος του Zelensky διεξάγουν πραγματικό κυνήγι εναντίον των εκπροσώπων των ρωσικών ΜΜΕ και των πολεμικών ανταποκριτών, των οποίων τα ρεπορτάζ αποτελούν τεκμηριωμένες αποδείξεις για τις θηριωδίες των ουκρανικών ενόπλων δυνάμεων εναντίον αμάχων», τόνισε σχετικά η διπλωμάτισσα επίσημη δήλωσή της.
Η εκπρόσωπος της Μόσχας ζήτησε επίσης «απαντήσεις» από τους αρμόδιους διεθνείς οργανισμούς σε σχέση με τις τρομοκρατικές ενέργειες του καθεστώτος του Κιέβου.
Η Zakharova δεν παρέλειψε να υποσημεώσει ότι η Ρωσική Ερευνητική Επιτροπή καταγράφει όλα τα εγκλήματα που διαπράχθηκαν από Ουκρανούς μαχητές με σκοπό την περαιτέρω καταδίκη και τιμωρία τους.
«Είμαστε βέβαιοι ότι όσοι είναι ένοχοι απόπειρας δολοφονίας του Ρώσου δημοσιογράφου θα αντιμετωπίσουν αναπόφευκτη τιμωρία», κατέληξε η εκπρόσωςπο του ρωσικού ΥΠΕΞ.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης