Τελευταία Νέα
Πολιτική

Κασσελάκης: Στην Ελλάδα ζούμε τη μεγαλύτερη κοινωνική ανισότητα των τελευταίων 40 χρόνων

Κασσελάκης: Στην Ελλάδα ζούμε τη μεγαλύτερη κοινωνική ανισότητα των τελευταίων 40 χρόνων
«Πώς φτάσαμε στην κοροϊδία του “βαριού” αρνιού και του μισού κιλού φέτα;»
Επίθεση στην κυβέρνηση ΝΔ για την έντονη κοινωνική ανισότητα στη χώρα, εξαπέλυσε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία, Στέφανος Κασσελάκης.
«Την αισχροκέρδεια των ακτοπλοϊκών εισιτηρίων θα τη δει ο Υπουργός Ναυτιλίας κ. Στυλιανίδης… από Σεπτέμβρη, όπως δήλωσε. Στο μεταξύ, η κυρία Βούλτεψη έχει λύση για τις διακοπές των κοινών θνητών: “Ας μην πάνε στα νησιά, ας πάνε στα χωριά τους”. Τα ελληνικά νησιά, είδος πολυτελείας για τους Έλληνες», έγταψε στο «Χ», ενώ συνέχισε:
Ας αναρωτηθούν οι πολίτες. Πώς φτάσαμε να ζούμε τη μεγαλύτερη κοινωνική ανισότητα των τελευταίων 40 χρόνων; Πώς φτάσαμε σε προϊόντα για λίγους και Μαράτα για πολλούς; Πώς φτάσαμε στην κοροϊδία του “βαριού” αρνιού και του μισού κιλού φέτα;
Πώς φτάσαμε να τρέμουμε μπροστά σε ένα air condition; Πώς φτάσαμε στους έχοντες των απογευματινών χειρουργείων; Και κυρίως, πώς όλα αυτά -και πόσα ακόμη- κατάντησαν μέσω ενός γιγαντιαίου συστήματος προπαγάνδας- να μοιάζουν κανονικά, ενώ συνιστούν την πιο άδικη στιγμή της σύγχρονης Ελλάδας;».

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης