Τελευταία Νέα
Διεθνή

Ρωσία: Σκοτεινές δυνάμεις προσπαθούν να υπονομεύσουν την πολιτική σταθερότητα στη Σερβία

Ρωσία: Σκοτεινές δυνάμεις προσπαθούν να υπονομεύσουν την πολιτική σταθερότητα στη Σερβία
Η Μόσχα εκτιμά ότι στη Σερβία «κακόβουλες δυνάμεις μακριά από την πολιτική» λειτουργούν αποσταθεροποιητικά
Kακόβουλες δυνάμεις προσπαθούν να υπονομεύσουν τη σταθερότητα της εσωτερικής πολιτικής κατάστασης στη Δημοκρατία της Σερβίας, επισημαίνει η επίσημη εκπρόσωπος του ρωσικού υπουργείου Εξωτερικών Maria Zakharova.
«Μια ανάλυση της τρέχουσας κατάστασης στη φιλική Σερβία δείχνει νέες προσπάθειες από ορισμένες κακόβουλες δυνάμεις να ενεργοποιήσουν ένα γνωστό καταστροφικό οπλοστάσιο προκειμένου να αποσταθεροποιήσουν την εσωτερική πολιτική κατάσταση σε αυτή τη χώρα», τόνισε σχετικά η διπλωμάτισσα σε τοποθέτησή της κατά τη διάρκεια καθιερωμένης ενημέρωσης συντακτών.
Διευκρινίζεται ότι κακόβουλες δυνάμεις επιχειρούν να χρησιμοποιήσουν υποκείμενα μακριά από την πολιτική για να προκαλέσουν δυσαρέσκεια στην κοινωνία της χώρας προκειμένου να δυσφημήσουν τη νόμιμη κυβέρνηση της Σερβίας, προσέθεσε.
Επιπλέον, η εκπρόσωπος της ρωσικής διπλωματίας ξεκαθάρισε ότι το ρωσικό υπουργείο Εξωτερικών θεωρεί τέτοιες τακτικές καταστροφικές και ανεύθυνες.
Το ρωσικό υπουργείο Εξωτερικών διευκρίνισε ότι τα μέτρα αυτά εμποδίζουν επίσης την εφαρμογή μιας ανεξάρτητης πορείας τόσο στις εσωτερικές υποθέσεις της δημοκρατίας όσο και στη διεθνή πολιτική σκηνή.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης