Τελευταία Νέα
Διεθνή

Οι αγρότες βγαίνουν ξανά στους δρόμους το Φθινόπωρο για το γεωργικό ντίζελ – «Θα παραλύσει η Ευρώπη από τις κινητοποιήσεις»

Οι αγρότες βγαίνουν ξανά στους δρόμους το Φθινόπωρο για το γεωργικό ντίζελ – «Θα παραλύσει η Ευρώπη από τις κινητοποιήσεις»

Η Ένωση Γερμανών Αγροτών δεν απέκλεισε επίσης το ενδεχόμενο διαδηλώσεων

Σχετικά Άρθρα
Τα τρακτέρ σύντομα θα μπλοκάρουν ξανά τους αυτοκινητόδρομους;
Οι ενώσεις αγροτών απειλούν τώρα με νέες διαμαρτυρίες τους επόμενους μήνες.
Υπάρχει μεγάλη απογοήτευση με τη συμβιβαστική πρόταση για το γεωργικό ντίζελ.
Ο συντηρητικός σύλλογος αγροτών «Η Γη δημιουργεί σύνδεση» ανακοίνωσε ότι θα διαμαρτυρηθεί ξανά τον Οκτώβριο και τον Νοέμβριο κατά της ακύρωσης της λεγόμενης αγροτικής επιδότησης πετρελαίου ντίζελ.
«Αυτό που η ομοσπονδιακή κυβέρνηση πιστεύει ότι μπορεί να πουλήσει ως μεγάλη επιτυχία δεν αντισταθμίζει σε καμία περίπτωση αυτά που χάσαμε και θα χάσουμε μέσω του αγροτικού ντίζελ», παραπονέθηκε ο πρόεδρος της περιφερειακής ένωσης της Βαυαρίας, Claus Hochrein, στο Augsburger Allgemeine.
Η Ένωση Γερμανών Αγροτών δεν απέκλεισε επίσης το ενδεχόμενο διαδηλώσεων.
«Το θέμα δεν έχει βγει ακόμη από το τραπέζι», δήλωσε ο ομοσπονδιακός προϊστάμενος Joachim Rukwied σε συνέντευξή του στην περιφερειακή εφημερίδα.
Οι αγρότες αποσύρθηκαν εσκεμμένα μετά τις διαδηλώσεις του Ιανουαρίου επειδή δεν υπήρχε ορατή κίνηση για το θέμα στην τρέχουσα ομοσπονδιακή κυβέρνηση.
«Αλλά αν έπρεπε, θα μπορούσαμε να επιστρέψουμε στους δρόμους μέσα σε λίγες μέρες».

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης