Τελευταία Νέα
Διεθνή

Σίφουνας Trump: Ηλίθια ακροαριστερή η Harris, θέλει ανοιχτά σύνορα - Χειρότερη κι από τον Biden - Την προκαλώ σε 3 debate

Σίφουνας Trump: Ηλίθια ακροαριστερή η Harris, θέλει ανοιχτά σύνορα - Χειρότερη κι από τον Biden - Την προκαλώ σε 3 debate
Ο υποψήφιος πρόεδρος αποκάλυψε ότι συμφώνησε να αντιμετωπίσει την Kamala Harris των Δημοκρατικών σε τρία τηλεοπτικά debate
Σφροδρή επίθεση εξαπέλυσε ο υποψήφιος πρόεδρος των Donald Trump κατά της Kamala Harris τονίζοντας ότι η Δημοκρατική αντιπρόεδρος θέλει ανοιχτά σύνορα και ότι η πολιτική που ακολουθεί , από κοινού με τον Biden, έχει αφήσει ανεξέλεγκτο το έγκλημα στην Αμερική.
Ο Donald Trump, σε συνέντευξη Τύπου που παραχώρησε, από το θέρετρό του στο Mar-a-Lago της Florida, χαρακτήρισε την αντίπαλό του στις προεδρικές εκλογές ως «χειρότερη υποψήφια πρόεδρο κι από τον Joe Biden».

«Προκαλώ την Kamala Harris να με αντιμετωπίσει σε 3 debate»

Ο υποψήφιος του Ρεπουμπλικανικού κόμματος για την προεδρία των ΗΠΑ πρόσθεσε ότι συμφώνησε να διεξαχθούν τρεις τηλεμαχίες τον Σεπτέμβριο και περιμένει μια απάντηση από την εκστρατεία της Δημοκρατικής Kamala Harris.
«Συμφωνήσαμε με το Fox για τις 4 Σεπτεμβρίου, με το NBC για τις 10 και με το ABC για τις 25 Σεπτεμβρίου», είπε σε συνέντευξη Τύπου που παραχώρησε από την κατοικία του στη Florida.
«Ελπίζω να συμφωνήσει», πρόσθεσε.
Ο Trump είπε επίσης ότι τα debates των υποψηφίων αντιπροέδρων θα φιλοξενηθούν στο τηλεοπτικό δίκτυο CBS.

«Δεν αλλάζω στρατηγική» - «Χειρότερη κι από τον Biden η Harris»

Παράλληλα, ο πρώην πρόεδρος διευκρίνισε ότι «δεν έχει επαναϊεραρχήσει καθόλου τη στρατηγική του» από τότε που η Αντιπρόεδρος Harris έγινε η υποψήφια των Δημοκρατικών για τις προεδρικές εκλογές.
Κατηγόρησε επίσης τη Harris ότι είναι «αδύναμη στην αντιμετώπιση του εγκλήματος» και ότι ακολουθεί πολιτική «ανοιχτών συνόρων».
«Νομίζω ότι είναι χειρότερη από τον Biden», επεσήμανε χαρακτηριστικά κατά τη διάρκεια συνέντευξης Τύπου που παραχώρησε από το Palm Beach της Florida όπου διαμένει. 
Σε άλλο σημείο της συνέντευξής του, ο Trump αποκάλεσε την αντίπαλό του «ηλίθια» [dump]...

«Πολιτικός της "ριζοσπαστικής αριστεράς" η Harris»

Εν συνεχεία, ο Trump περιέγραψε πώς βλέπει το νέο ψηφοδέλτιο των Δημοκρατικών μετά την απόσυρση του Biden από την κούρσα και την ανάδειξη της Kamala Harris ως νέας του αντιπάλου.
«[Στην αρχή] Μας παρουσίασαν τον Joe Biden και τώρα μας παρουσιάστηκε κάποιος άλλος. Και πιστεύω ειλικρινά, θα προτιμούσα να είμαι εναντίον κάποιου άλλου», τόνισε με νόημα.
Ακολούθως, άσκησε δριμεία κριτικής στις πολιτικές θέσεις της Harris, αφού όπως είπε ανήκει «στη ριζοσπαστική αριστερά».
Επισημαίνεται ότι αυτή είναι η πρώτη συνέντευξη Τύπου του πρώην προέδρου από τη στιγμή που η Harris ανακοίνωσε ότι ο κυβερνήτης της Μινεσότα Tim Walz θα τρέξει στην προεκλογική κούρσα ως υποψήφιος αντιπρόεδρος των Δημοκρατικών.

«Θα έχουμε ομαλή μετάβαση εξουσίας ανεξάρτητα από το αποτέλεσμα των εκλογών»

Επιπροσθέτως ερωτηθείς σχετικά, ο Trump εκτίμησε ότι θα υπάρξει ομαλή μετάβαση της εξουσίας μετά τις εκλογές του Νοεμβρίου.
Επέμεινε ότι υπήρξε μια ειρηνική μετάβαση όταν έχασε το 2020, αν και αμφισβήτησε τα αποτελέσματα νομικά μέχρι και το Ανώτατο Δικαστήριο, ενώ συνέχισε να ισχυρίζεται ότι το εκλογικό αποτέλεσμα ήταν προϊόν νοθείας.

«Η μεγαλύτερη συγκέντρωση που έχω δει ποτέ έγινε στον Λευκό Οίκο στις 6 Ιανουαρίου του 2021»

Πιεζόμενος με νέα ερώτηση για το αν πιστεύει ότι υπήρχε ειρηνική μετάβαση τον Ιανουάριο του 2021, ο Trump υπερασπίστηκε τη συγκέντρωση της 6ης Ιανουαρίου έξω από τον Λευκό Οίκο, η οποία προηγήθηκε της βίας στο Καπιτώλιο.
«Νομίζω ότι οι άνθρωποι ότι αν κοιτάξετε την 6η Ιανουαρίου, για την οποία πολλοί άνθρωποι δεν μιλούν πολύ, αυτοί οι άνθρωποι αντιμετωπίστηκαν πολύ σκληρά όταν συγκρίνετε με άλλα πράγματα που συνέβησαν σε αυτή τη χώρα όπου πολλά άνθρωποι σκοτώθηκαν», εξήγησε.
«Κανείς δεν σκοτώθηκε στις 6 Ιανουαρίου. Αλλά νομίζω ότι οι άνθρωποι της 6ης Ιανουαρίου αντιμετωπίστηκαν πολύ άδικα» έσπευσε να διευκρινίσει σχετικά με τις διώξεις που ασκήθηκαν σε όσους συμμετείχαν στα επεισόδια.
«Το μεγαλύτερο πλήθος που έχω μιλήσει ποτέ ήταν εκείνη τη μέρα», συνέχισε.
«Και θα σας πω, είναι πολύ δύσκολο να βρείτε μια φωτογραφία αυτού του πλήθους… Αν κοιτάξετε τον Martin Luther Kinh, όταν έκανε την ομιλία του, την υπέροχη ομιλία του, και κοιτάξετε τη δική μας. Ίδια κατάσταση. Όλα τα ίδια. Ίδιος αριθμός ατόμων, αν όχι, είχαμε ακόμα περισσότερα».
«Είχαμε στην πραγματικότητα περισσότερο κόσμο. Είπαν ότι είχα 25.000 και αυτός είχε 1 εκατομμύριο ανθρώπους. Και είμαι εντάξει με αυτό γιατί μου άρεσε ο Dr Martin Luther King», κατέληξε ο υποψήφιος πρόεδρος των Ρεπουμπλικάνων.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης