Τελευταία Νέα
Διεθνή

Σφυροκόπημα των Ισραηλινών κατά της Hezbollah - Μπαράζ βομβαρδισμών στην πόλη Hanaouay του Λιβάνου

Σφυροκόπημα των Ισραηλινών κατά της Hezbollah - Μπαράζ βομβαρδισμών στην πόλη Hanaouay του Λιβάνου
Η Hezbollah δεν έξέδωσε ανακοίνωση για τα χτυπήματα του Ισραήλ
Σχετικά Άρθρα
Mια σειρά επιδρομών εναντίον της Hezbollah πραγματοποιούν την Πέμπτη 8 Αυγούστου οι Ισραηλινές Δυνάμεις Ασφαλείας (IDF), με τα χτυπήματα να συνεχίζονται και τη νύχτα.
Συγκεκριμένα, το πρωί και το μεσημέρι, τα πλήγματα αφορούσαν στόχους της οργάνωσης στις πόλεις Bint Jbeil, Majdal Zoun και Doueir στο νότιο Λίβανο, σύμφωνα με τις IDF. Τα χτυπήματα προκάλεσαν υλικές ζημιές, αλλά δεν αναφέρθηκαν θύματα από τα μέσα ενημέρωσης του Λιβάνου.

Αργότερα, το απόγευμα της 8ης Αυγούστου, ισραηλινό χτύπημα drone στόχευσε ένα όχημα μεταξύ των πόλεων Yarine και Jebbayn του νότιου Λιβάνου. Μέσα ενημέρωσης στον Λίβανο έκαναν λόγο για νεκρούς.

Η Hezbollah δεν έξέδωσε ανακοίνωση για τα χτυπήματα του Ισραήλ.
Ωστόσο, ανακοίνωσε μια επίθεση κατά του ισραηλινού στρατού στην τοποθεσία al-Marj, στα σύνορα με τον Λίβανο. Η οργάνωση ανέφερε ότι έπληξε μια συγκέντρωση ισραηλινών στρατευμάτων στο al-Marj με ένα drone αυτοκτονίας «για την υποστήριξη του σταθερού παλαιστινιακού λαού στη Λωρίδα της Γάζας και για να υποστηρίξει τη γενναία και έντιμη αντίστασή του». Δεν αναφέρθηκαν απώλειες από τα ισραηλινά μέσα ενημέρωσης.

Οι επιθέσεις συνεχίζονται ακόμη και τώρα, με ένα μπαράζ βομβαρδισμών στην πόλη Hanaouay του νοτιοδυτικού Λιβάνου.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης